KAVAL VÕI RUMAL? ⟩ Niimoodi nihverdavad mormoonidest noored kõrvale keelust seksida enne abielu

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

1800ndate alguses USAs Joseph Smithi asutatud mormooni kiriku ranged usutavad keelavad selle liikmetel tarvitada alkoholi, suitsetada sigarette ja enne abielu seksida. Üks endine liige avaldas, kuidas noored otsivad võimalusi oma möllavate hormoonide rahustamiseks ilma otseselt keelu vastu astumata.

Endine kiriku liige Debbie, kes käsitleb TikTokis mormoonide kohta käivaid väärarusaamu, paljastas, et noored otsivad viise, kuidas seksireeglist mööda hiilida. Selleks kasutatakse nn leotamist. See tähendab, et mees paneb oma peenise naise sisse ja hoiab seda seal paigal, tegemata ainsatki tõuget, nii et see ei lähe nende meelest seksina arvesse.

«Nende hormoonid pulbitsevad, nad tahavad seksida, aga ei saa. Nii et nad veenavad end, et kui ma teen lihtsalt seda, siis ei ole see tegelikult seks,» selgitas Debbie. «Kuid leotamine on tõesti veider reeglite väänamine, sest kõik, kes sellest kuulevad, ütlevad, et aga see on ju seks. Kuid sa teed seda vaimset gümnastikat meeleheitest, et veenda, et sa ei teinud midagi valesti.»

Debbie paljastas, et mõned mormoonid ei rahuldu lihtsalt leotamisega, vaid tegelevad hüppeleotamisega. See tähendab, et sellal kui paar «leotab» voodil, hüppab abivalmis sõber madratsil, et simuleerida seksiliigutusi. Idee on selles, et aktsioonis osalevad inimesed ei tee ise seksuaalseid liigutusi, seega ei riku nad ka kiriku reegleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles