Ranged reeglid, mida Jennifer Lopezi mehed järgima peavad

Jennifer Lopez ja Ben Affleck. Foto: Reuters/ Scanpix
Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy

Ben Affleck ja Jennifer Lopez sõlmisid 16. juulil abielu. Lopezil on aga ranged reeglid, mille täitmist on ta vähemalt oma endistelt meestelt nõudnud.

Pärast seda, kui Lopez 2004. aastal oma kihluse Affleckiga esimest korda katkestas, on tal olnud mitu tormilist suhet. Aastatel 2004–2014 oli ta abielus Marc Anthonyga, kellega tal on kaksikud Max ja Emme. Aastatel 2011–2016 käis ta oma taustatantsija Casper Smartiga, enne kui ta aastatel 2017–2021 Alex Rodrigueziga semmis ja temaga kihlus.

Lopezi suhteid on varjutanud petmissüüdistused ja muud kuulujutud, seega on mõistlik, et ta paneb paika mõned reeglid, et temaga ei mängitaks.

Siin on kaheksa ranget reeglit, mida Jennifer Lopezi mehed väidetavalt järgivad.

1. Ei mingeid stjuardesse

Pärast seda, kui ta toonane abikaasa Marc Anthony pettis Lopezi stjuardessiga, ei luba naine enam oma eralennukitesse naistöötajaid. Anonüümse allika sõnul vihkab ta nüüd stjuardesse.

Loe ka: Mis on Jennifer Lopezi ikoonilise tagumiku ja Ariana Grande tütarlapseliku figuuri saladus?

2. Mees peab olema vormis

Lopez oli nõudnud, et Affleck oleks enne pulmi tippvormis ning pannud ta ranget dieeti ja treeningkava järgima. «Kui nad uuesti kohtuma hakkasid, tõusis Ben kell viis hommikul ja läks koos JLoga jõusaali,» rääkis allikas.

3. Lopez nõudis ligipääsu Alex Rodrigueze telefonile

Kui Lopez ja Rodriguez olid veel koos, levisid kuulujutud, et endine pesapallur petab Lopezi tõsielustaari Madison LeCroyga. Viimane väitis, et vahetas mehega küll sõnumeid, kuid nende vahel ei juhtunud kunagi midagi. «Ma ei ole teda kunagi näinud ega puudutanud.» Ent petmisjuttude tõttu nõudis Lopez ööpäevaringset juurdepääsu Rodrigueze telefonile.

4. Kolm jooki õhtu kohta

Lopez nõudnud Rodriguezelt ka, et ta ei ületaks kolme joogi piiri, kui ta linna peal on. Lopez ise ei joo: «Ma ei joo, suitseta ega tarbi kofeiini. See tõesti rikub su nahka, kui sa vanemaks saad.»

Ka Affleck, kes on minevikus alkoholismiga heidelnud ja võõrutusravil käinud, ei tarbi alkoholi. «Ainus ravi sõltuvuse vastu on kannatused. Sa oled nii palju kannatanud, et miski su sees ütleb: nüüd aitab!,» on Affleck rääkinud. «Mul vedas, et ma jõudsin sellesse punkti enne, kui kaotasin kõige tähtsama. Mitte karjääri ega raha – vaid suhte oma lastega. Ja kui ma tundsin, et see mõjutab neid, siis ma tunnistasin seda.»

5. Ei mingit petmist

Kui Lopez ja Rodriguez lahku läksid, siis räägiti, et naine ei lõpetanud suhet petmise pärast, vaid sellepärast, et mehel oli petturi maine. Lopez tundnud, et ta ei saa meest usaldada. «Kas ta pettis või ei, pole oluline,» pajatas allikas. «Ta ei talunud seda pidevat hirmu õhus rippumas, et äkki ta petab. Kui tema usaldus on purunenud, siis tagasiteed pole.»

6. Seks vähemalt neli korda nädalas

Lopez esitanud Affleckile abieluvaralepingu, milles on mõned küsitavad nõudmised. Üks väidetav nõue lepingus on see, et Affleck peab astuma Lopeziga vahekorda vähemalt neli korda nädalas, kirjutab YourTango.

7. Rohkem lapsi ei tule

Lopezil on endise abikaasa Marc Anthonyga kaks last, 14-aastased kaksikud Emme ja Max. Affleckil on eksabikaasa Jennifer Garneriga kolm last: 16-aastane Violet, 13-aastane Seraphina ja kümneaastane Samuel. «Nad keskenduvad nende kasvatamisele, et neist saaksid head inimesed,» rääkis allikas.

8. JLo mehed peavad Marc Anthonyga hästi läbi saama

Anthony ja Lopez, kellel on ühised lapsed, on pärast lahutust endiselt väga lähedased ja parimad sõbrad. Anthonyd ei pidanud ka huvitama, kellega Lopez kohtub või kus ta elab. Samuti polevat tal midagi selle vastu, et nende lapsed elavad vaheldumisi tema kodus Miamis ja Los Angeleses Lopezi ja Afflecki juures. «Ta vaatab seda nii, et kui Ben teeb ta õnnelikuks, siis peaks ta olema koos Beniga. Kõik eksid peaksid olema nagu nemad!» avaldas allikas.

Postimees Naine ja Apollo kino esitlevad: Apollo Naistekas, 28. detsembril kell 18.30. Vaatame märulikomöödiat «Plahvatuslik pulmapidu». Ees ootab suur filmitrall ohtrate üllatuste ja kingitustega!
Postimees Naine ja Apollo kino esitlevad: Apollo Naistekas, 28. detsembril kell 18.30. Vaatame märulikomöödiat «Plahvatuslik pulmapidu». Ees ootab suur filmitrall ohtrate üllatuste ja kingitustega! Foto: Apollo Kino

Jennifer Lopez sõuab abieluranda ka värskes linateoses «Plahvatuslik pulmapidu». Filmis on Darcy (Jennifer Lopez) ja Tom (Josh Duhamel) kutsunud kokku oma väga armsad, ent jonnakad perekonnad, et pidada oma unistuste pulmapidu. Paraku hakkavad neil abiellumise osas kahtlused tekkima. Nagu sellest veel vähe oleks, satuvad kõigi elud äkitselt ohtu, sest kõik pulmakülalised võetakse pantvangi. Fraas «kuni surm meid lahutab» saab selles pööraselt naljakas ja adrenaliinirohkes seikluses täiesti uue tähenduse, sest Darcy ja Tom peavad päästma oma lähedased, juhul kui nad enne teineteist maha ei löö.

Sul on võimalus näha seda filmi meeleolukal kinoõhtul enne kõiki teisi. Postimees Naine ja Apollo kino kustuvad sind Apollo naistekale kolmapäeval, 28. detsembril kell 18.30

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik! Pileti saad osta siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles