KAS TUNNED ÄRA? Sellised näevad «Rannavalve» staarid välja praegu

Naine
Copy
Pamela Anderson.
Pamela Anderson. Foto: Rights Managed / Mary Evans / AF Archive / Nbc / Scanpix

Ülimenukast telesarjast «Rannavalve» on möödas juba 21 aastat. Toona säravad ja saledad vetelpäästjad on jõudnud nüüd küllaltki väärikasse ikka, kuid näevad siiani suurepärased välja. Kuulus südametemurdja David Hasselhoff tähistas 17. juulil 70ndat juubelit. Mõistagi olid mehe tähtsal päeval kohal ka teised näitlejad, kes «Rannavalves» kaasa tegid.

David Hasselhoff ja David Chokachi on siiani head sõbrad. «David [Hasselhoff] on lihtsalt erakordne inimene – tal on nii palju headust, mida maailmaga jagada. Oleme selle kutiga palju lõbusaid seiku kogenud. Palju armastust!» kirjutab Chokachi enda Instagrami kontol.

Loe ka seda: Popikoon Pamela Andersoni kõige skandaalsemad ülestunnistused

Hasselhoffi sünnipäeva väisas teinegi kolleeg «Rannavalve» võtteplatsilt. Parker Stevenson avaldas ühismeedias põneva fakti sarja kohta. Nimelt on Parkeril veel mõned tema isiklikud «Rannavalve» stsenaariumid alles. Stevenson jättis pildi alla ka meiliaadressi, kuhu suuremad fännid võivad nende nägemiseks kirjutada.

Näitlejanna Kelly Packardil oli samuti ilusaid sõnu, millega sünnipäevalapsega koos veedetud aega meenutada. «Palju õnne mehele, müüdile, legendile! Üks minu kangelane sai täna 70-aastaseks! Suuremeelsemat, lahkemat, andekamat meest ei ole võimalik kohata! Olen nii õnnelik, et saime sinuga koos tähistada! Ja nagu alati, on hea näha kõiki oma kaasnäitlejaid ja sõpru ❤️,» puistas naine sotsiaalmeedias südant.

«Rannavalve» oli eetris kaksteist aastat, võites arvukalt südameid ja teleauhindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles