SAATUSLIK NAINE ⟩ Meghan Markle käis salapärase mehega õhtusöögil ja mehe karjäär sattus ohtu (2)

Naine
Copy
Meghan Markle on terve elu võluv naine olnud.
Meghan Markle on terve elu võluv naine olnud. Foto: TOLGA AKMEN / AFP PHOTO / POOL / Scanpix

«Aasta oli siis 2014, kui mainekas golfar Rory McIlroy Meghan Markle’iga meeleoluka õhtu veetis,» kirjutab Tom Bower naise elulooraamatus. Seesama saatuslik õhtu rikkus järgmisel päeval mehele olulise golfimängu.

Mõni aeg enne seda, kui Meghan kohtus prints Harryga ja sai Sussexi hertsoginnaks, kohtus daam New Yorgis viibides Põhja-Iirimaa golfimängija McIlroyga. Hertsoginna sai golfariga suurepäraselt läbi – neid kahte on nähtud ka üksteise sotsiaalmeedia kontodel.

Pärast esmast kohtumist mindi kahekümneliikmelise sõpruskonnaga õhtusöögile kõrgetasemelisse Cipriani restorani. Pidustused kestsid hiliste öötundideni ja paari joogi järel polnud McIlroy enam oma tippvormis.

Tol ajal levis sotsiaalmeedias jää-ämbri väljakutse, mille eesmärk oli tõsta inimeste teadlikkust amüotroofsest lateraalskleroosist. Joobes Rory McIlroy tegi Meghanile ettepaneku väljakutsest osa võtta, millega naine nõustus. Meghani ainus tingimus oli, et mees tuleb Meghani sõbra korterisse ja kallab ise naisele jää-ämbri pähe. Video tehtud, mindi Fitzpatricki hotelli jooma.

Rory McIlroy on Meghanist seitse aastat noorem.
Rory McIlroy on Meghanist seitse aastat noorem. Foto: Peter Morrison / AP Photo / Scanpix

Järgmisel hommikul saabus McIlroy Ringwoodi golfiväljakule, kus toimus oluline võistlus. Seni karjäärialaselt edukalt esinenud Rory langes 101. kohale. Mees tunnistas, et ei saanud endast eelneva õhtu sündmuste järel parimat anda. Ajalehed sahistasid 2014. aastal, et pealtnägijate sõnul on paar väga lähedane.

«Ma olen ainult inimene, ma pole robot,» kommenteeris mees juhtunut. McIlroy sõnul polnud võit tema jaoks elu ja surma küsimus, ehkki kahju oli ikka. «Mul on õnneks võimalus võita Open Championship ja teised suured võistlused. Seekord läks nagu läks, aga küll tulevad teised võimalused,» teatas golfar rahumeelselt.

Meghan Markle’i elulooraamatu autor Tom Bower on kogenud elulookirjanik, kes kogus kõnealuse raamatu kirjutamiseks aasta aega tõendeid ja eksklusiivseid tunnistusi. Raamat avaldatakse 21. juulil ning see paljastab mitmeid seni teadmata tõsiasju hertsoginna elust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles