ETTEVAATUST ⟩ Ülimalt ohtlik seksitrend: saunding

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

See seksitrend ei ole tõesti nõrganärviliste jaoks. Mida mehed peavad taluma, kui nad proovivad saundingut? Allpool saad teada.

Saundingu puhul lükatakse mehe kuseteesse esemeid. See seksuaalpraktika on väga populaarne, eriti sadomasohhismis, sest tekitab valu, mida osa mehi peavad erutavaks. Selleks sobivad näiteks minivardad, vibraatorid ja metalltraadid. Valusa saundinguga tuleks kindlasti tegeleda ettevaatlikult, sest vastasel juhul on vigastus soolas.

Kust tuleb hullumeelne idee lükata midagi kuseteedesse? Uroloogid kasutavad seda tehnikat tavaliselt liiga kitsa kusiti laiendamiseks või meeste põiepõletiku raviks. Mõnele patsiendile see meeldib ja nad soovivad seda magamistoas praktiseerida, kirjutab Cosmopolitan.

Loe ka: Seksimängud surma piiril

Selles pole aga midagi uut, et inimesed voodis äärmuslikke asju teevad. Teadusajakirja Journal of Sexual Medicine 2020. aastal tehtud uuringust selgub, et 20 protsenti mehi ning 12 protsenti naisi on oma partnerit intiimvahekorra ajal kägistanud. Kael on aga väga õrn piirkond, mille oskamatu käsitsemise puhul võivad viga saada mitmedki olulised organid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles