LEGEND ON TAGASI ⟩ Britney Spears hakkab jälle muusikat avaldama

Kathleen Loss
, suvereporter
Copy
Britney Spears.
Britney Spears. Foto: PHIL McCARTEN / REUTERS / Scanpix

Pärast pikki aastaid ootamist on Britney Spears tagasi muusikukarjääri juurde naasnud. Nüüd on naisel valmimas uus versioon tema poolt legendaarseks lauldud loost.

Britney jagas hiljuti Instagrami vahendusel videot, kus laulis pesu pestes enda megahitti «Baby One More Time». Küll aga kõlas lugu tavapärasest veidi erinevalt. «Ma pole väga pikka aega oma häält jaganud, võib-olla liiga kaua.» kommenteeris lauljatar ning viitas fännidele, et lugu saab uue versiooni.

Britney avalikustas, et see mõte on tal tegelikult juba kaua olnud ning ta on palunud produtsente neliteist aastat, et uus versioon «Baby One More Timest» ilmavalgust näeks.

«Ma olen 14 aastat palunud seda, mida tahtsin. Teistsugust versiooni «Babyst», kuid produtsendid tegelesid sellega ise. Mõne aja pärast teatasid nad, et seda ei tule ja tegid mulle viieminutilise versiooni neljast remiksitud loost ilma igasuguse koreograafiata. Tegin selle uue versiooni siis ise valmis ja see kõlas vapustavalt,» avab Spears enda pika puhkepausi tagamaid.

«Baby One More Time» ilmus 1998. aastal, tõusis 22 riigis edetabelite tippu ja tõi Britneyle Grammy. Nüüdseks on teada, et Britney kavatseb minna tagasi stuudiosse muusikat salvestama ja see näib olevat millegi uue ja huvitava algus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles