Teadlaste sõnul on see sekspoos naisele parim, et orgasm saada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Teadlastel on õnnestunud kindlaks teha parim sekspoos naisele orgasmi saamiseks. Ja selleks on vaja vaid üht lisatarvikut, mis viib seitsmendasse taevasse.

Pole vaja proovida põlevat käru, Veenuse kaelakeed ega mõnda muud akrobaatilist poosi, et end hästi tunda.

Ajakirjas Sexologies avaldatud uues uuringus paljastab New Yorgi eragünekoloogiakliiniku meeskond, et misjonäriasend on naisele parim. Katses osalenud paari peal kasutati ultraheliseadet, sellal kui nad võtsid kümne minuti jooksul sisse viis populaarset sekspoosi.

Uuringu jaoks valitud viis asendit olid misjonäripoos (koos padja ja ilma padjata), naine peal, lootose- ja koerapoos. Seejärel uurisid teadlased, milline asend oli kliitori stimuleerimisel kõige edukam. Selgus, et koerapoos pakkus kõige vähem kliitori stimulatsiooni ja misjonär kõige rohkem.

Abivahend, mida kasutada misjonäriasendis orgasmi saavutamiseks

Täpsemalt öeldes võidab misjonäripoos koos padjaga. Uuring näitab, et verevool kliitorisse on suurem, kui misjonäri ajal pannakse padi naise vaagna alla. Kuid ükskõik milline padi ei kõlba, vaid see peab olema konkreetne kolmnurkse kujuga padi, mille kalle sätib vaagna õige nurga alla, kirjutab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles