Lennufirma kaotas kohvri reisija ema tuhaga

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Pagas Heathrow' lennujaamas Londonis
Pagas Heathrow' lennujaamas Londonis Foto: HENRY NICHOLLS / REUTERS / SCANPIX

Lennufirma Qantas kaotas reisija pagasi, mis sisaldas tema ema tuhka.

Daily Mail kirjutab Austraalia lennufirmast Qantas, kes kaotas reisija ema tuha. Naise sõbranna Annabelle Danieli sõnul oli too pärast kohvri kadumist täielikus meeleheites. «Selles on ema tuhk sees... Ta ei näinud oma ema enne tema surma, et hüvasti jätta, ega saanud pandeemia tõttu 2020. aastal matustel osaleda.»

Väljaande sõnul lendas naine Londonist Sydneysse ja saabumisel ei antud talle tema kohvrit. Pagasi asukoht jäi neljaks päevaks teadmatuks. Hiljem vabandas lennufirma reisija ees ja süüdistas Heathrow' lennujaama, kus pagasikäitlus oli viimasel ajal personalipuuduse ja üldise ülekoormuse tõttu täielikus kaoses.

Praeguste andmete kohaselt on esemed tollis ja ootavad Sydney lennujaama jõudmist. «Mõistame, et see on väga ebameeldiv olukord. Me vabandame,» ütles Qantas.

Transporditöötajate ametiühing kaebas Qantase kohtusse 2020. aasta lõpus, kui lennufirma vallandas ebaseaduslikult ligi 2000 pagasikäitlejat, koristajat ja maapealse personali liiget, enne kui andis töö allhanke korras välismaistele teenusepakkujatele, sealhulgas Swissportile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles