PILDID ⟩ Vaata, mida kandsid staarid Valentino uue kollektsiooni esitlusel

Kathleen Loss
, suvereporter
Copy
Anne Hathaway.
Anne Hathaway. Foto: ETTORE FERRARI / ZUMA Press / Scanpix
  • Kõrgmoodi saab kanda igaüks – Valentino esitles uut loomingut eri mõõtu modellidel.
  • Staaride seas lööb laineid Valentino eelmisest kollektsioonist tuttav erkroosa.

Maison Valentino esitles 9. juulil sügistalvist kõrgmoekollektsiooni. Lavalt käisid läbi toonid terve vikerkaare ulatuses, kuid uusi lemmikuid leidus ka neutraalsema stiili austajatele.

Valentino sügistalvine kõrgmoenäitus tähistab Itaalia moemaja uut algust. Alates Maison Valentino loovjuhiks saamisest on Pierpaolo Piccioli kujundanud kaubamärgile uusi väärtusi. Eelkõige keskendus seniste tavade murdmisele eelmise aasta kevadsuvine moenäitus, kus rõivakomplekte esitlesid modellid kümnes erinevas suuruses. Valentino moemaja poolt oli see esimene kord midagi sellist teha, varasemalt oli kasutatud vaid ühes mõõdus modelle. Selle otsusega lõi Piccioli kõrgmoežanri, mis sobib kõigile – enam ei pea olema piitspeenike, et kõrgmoodi kanda.

Tulevast kõrgmoekollektsiooni «Algus» («The Beginning») on Valentino otsustanud esitleda Roomas Piazza di Spagnal, et tutvustada maailmale oma tõlgendusi kunstist, ajaloost ja igapäeva rõõmudest. Moenäituse toimumiskoht, mis tähendab tõlgituna Hispaania väljakut, asub Roomas ning on üks kuulsamaid väljakuid Itaalias. Piccioli jaoks on Rooma eriline paik, kust kõik saab alguse. «Elu, inimesed, meie lood ja identiteedid on siin. Meie kuulume sellesse kohta sama palju kui see koht kuulub maailmale ja Valentinole,» põhjendas Valentino loovjuht asukoha valikut.

Valentino eelmine kõrgmoekollektsioon keskendus erkroosadele rõivakomplektidele, neid oli kollektsioonis koguni 48. Hispaania väljakule saabunud staaride komplektidest on näha, et erkroosa on ka Hollywoodis ilusti omaks võetud – pea iga kuulsus kandis just selles toonis rõivaid.

Anne Hathaway võiks Barbie'ga segamini ajada, kui viimane oleks brünett.
Anne Hathaway võiks Barbie'ga segamini ajada, kui viimane oleks brünett. Foto: Vincenzo Landi / IPA / Scanpix
Ka mehed võivad roosat kanda. Pildil on Ameerika näitleja Charles Melton.
Ka mehed võivad roosat kanda. Pildil on Ameerika näitleja Charles Melton. Foto: Vincenzo Landi / IPA / Scanpix
Vogue'i peatoimetaja Anna Wintour erines massist, kandes lillemustriga plisseekleiti.
Vogue'i peatoimetaja Anna Wintour erines massist, kandes lillemustriga plisseekleiti. Foto: Vincenzo Landi / IPA / Scanpix
Caterina De Angelis valis erkroosa kleidi ja kingade juurde klassikalise Valentino Gavarani neetidega käekoti.
Caterina De Angelis valis erkroosa kleidi ja kingade juurde klassikalise Valentino Gavarani neetidega käekoti. Foto: Vincenzo Landi / IPA / SIPA / Scanpix
Lauljatar Elodie säras litritest kostüümis.
Lauljatar Elodie säras litritest kostüümis. Foto: Vincenzo Landi / IPA / SIPA / Scanpix
Naomi Campbell võlus kaunite vormide ja minimalistlike toonidega.
Naomi Campbell võlus kaunite vormide ja minimalistlike toonidega. Foto: Vincenzo Landi / IPA / SIPA / Scanpix
Leonie Hanne ühendas mitu hetkel populaarset trendi – blogija kandis nii erkroosat midi-seelikut, kindaid kui ka bralette'i.
Leonie Hanne ühendas mitu hetkel populaarset trendi – blogija kandis nii erkroosat midi-seelikut, kindaid kui ka bralette'i. Foto: Vincenzo Landi / IPA / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles