Rihanna tegi ajalugu: naine lendas komeedina miljardäride edetabeli tippu

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Superstaar Rihanna
Superstaar Rihanna Foto: WILL OLIVER/ EPA/ Scanpix

USA noorim ise oma vara teeninud miljardärist naine Rihanna ei kasvanud üles Manhattani kõrghoones ega Hollywoodi mägedes. Selle asemel kogus ta oma varanduse muusika ja ettevõtluse kaudu.

34-aastane laulja ja Fenty Beauty asutaja platseerus kolmandat aastat järjest Forbesi iga- aastast Ameerika ise varanduse teeninud rikkaimate naiste nimekirjas. Superstaar oli üldarvestuses 21. kohal ja on nimekirja ainus alla 40-aastane miljardär. Osa Rihanna 1,4 miljardi dollari suurusest netoväärtusest pärineb tema edukast muusikukarjäärist. Suurem osa sellest on pärit aga hoopis tema kolmest ilu ja moega tegelevatest ettevõttest: Fenty Beauty, Fenty Skin ja Savage X Fenty.

Märtsis teatas Bloomberg, et Savage X Fenty naiste pesu tootva ettevõtte väärtus võib potentsiaalselt olla 3 miljardit dollarit. Rihannale kuulub sellest ettevõttest 30 protsenti. Talle kuulub ka pool Fenty Beauty’st, mis teenis 2020. aastal 550 miljonit dollarit tulu. Teine pool ettevõttest kuulub Prantsuse luksusmoe konglomeraadile LVMH.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles