7-aastane poiss: «Mu emal on majatäis lapsi, aga ta tahab veel vähemalt viit»

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui enamiku 23-aastaste elu koosneb ülikoolist ja pidudest, on üks aafriklanna teise tee valinud. Tusaiwe Munkhondya juhib kolme kooli ja orbudekodu ning kasvatab ise enam kui 30 last.

Tusaiwe jäi 16-aastaselt üksikemaks, mille järel tundis end vääritu ja kõrvalejäetuna. Kaks aastat hiljem visati ta kodust välja, kuid naine ei andnud alla ning otsustas luua organisatsiooni noorte emade toetuseks.

Naise organisatsioon võimaldas tal kokku puutuda teiste noorte emadega ja inspireerida neid edu poole püüdlema, luues neile oma kogukonna.

@tusaiweyana

This is how i started my monday

♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

Tusaiwe märkas, et lastel oli raskusi toidu hankimisega või ligikaudu ühe euro suuruse koolimaksu tasumisega, mistõttu võttis ta ühe lastest enda hoole alla.

@tusaiweyana

I hope one day when we starting building the hostels we will have a laundry room.

♬ Motivational Background - Steeland

Tema esimene adopteeritud laps oli viieaastane, kelle vaimuhaige ema oli surnud. Lapse perekond ei saanud tema eest hoolitseda, mistõttu Tusaiwe võttis ta enda juurde. Nüüd on noorel naisel juba ligi 40 last, kelle eest ta hoolt kannab. Nende seas on näiteks orvud ja teismelised lesed.

@tusaiweyana

Did you manage to count them ?

♬ Armadilha - Guélcio Smith

Tusaiwe jagab TikTokis enda igapäevaelu, näiteks kuidas ta 37 lapsele iga hommik süüa valmistab või kuidas nendega poes käimine välja näeb.

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles