LIHTNE JA EFEKTIIVNE ⟩ Meiginipp, millega saab kõik huulevärvid endale sobima

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui oled ühele peitekreemile või ripsmetušile lojaalseks jäänud, on huuletoodetega enamasti teine lugu - need vahetuvad sageli. Teekond ilusa huulevärvi leidmiseni võib olla pikk, ükskõik, kas otsid uut usaldusväärset punast või naturaalses toonis toodet. Kui see on tuttav dilemma, võib ühes lihtsas nipis peituda lahendus. Hiljuti jagati TikTokis nippi, mis muudab huulevärvi ilusamaks, kui see sulle juba peale ostmist ei meeldi.

Kuidas panna iga huulevärv enda kasuks tööle

Kui tundub, et uus huulevärv on parimal juhul keskpärane, peaks tegema oma huuled kõigepealt pruuni huulepliiatsiga üle. See loob enne huulepulga peale kandmist kerge barjääri, nii et värv liigub kergemini huulepliiatsiga tehtud äärtele ja sulandub ühtseks lõpptulemuseks.

Et huuli eriti esile tuua, soovitatakse katsetada heledamat tooni. Ja kui oma huuled veidi üle joondada, saab ka volüümi juurde petta. Pruune huulepliiatseid on palju erinevaid, kuid soovituslik on leida üks kreemja koostisega, mis niisutab huuli ja mida on lihtne segada.

Võid sageli oma huulevärvi välja vahetada, et proovida midagi uut, kuid iga värv ei kujune lemmikuks. See nipp aitab teil huuli paremini esile tuua ja lisada veidi rohkem sädet sellele, mis võis varem tuhmi toonina tunduda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles