USKUMATU Selliste õudustega võid kruiisilaeval kokku puutuda (1)

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Rikkalik Rootsi laud, meelelahutusprogrammid ja ööklubi, kust naised välja ei pääse, sest meri on ümber — need on vaid kruiisilaevade jääpealne osa. Laeval töötanud austraallanna avaldab tõe laevaruumide kohta, millest enamasti vaikitakse.

Austraallanna Lauren postitas oma TikToki lehele hiljuti video, kus avaldas hirmsaid saladusi laeval töötamise kohta. «Kruiisilaevadel on hullumeelseid asju, millest te võib-olla külalisena ei tea,» alustas ta. Naise sõnul on pardal nii surnukuur kui ka vangla. Ükskord nägi ta koguni oma silmaga, kuidas surnukeha surnukuurist välja veeretati. «Ilmselt oli neil selle peal kate, kuid see on iseenesest nii jube.» Peale seda vahejuhtumit ei soovinud Lauren enam kruiisilaeval töötada.

«Laevadel on ka vangikamber, kuhu lukustatakse need, kes häid tavasid ja reegleid laeval olles rikuvad,» ütles ta. Lauren paljastas ka teise tõsiasja, mis teda kruiisilaeval töötades närvi ajas — nimelt polnud laeval kolmeteistkümnendat tekki. Laevadel puudub sageli kolmeteistkümnes tekk, sest seda seostatakse ebausus halva õnnega. Neiu aga ei mõista, miks peaks kruiisilaev ebausku pooldama.

Vaata austraallanna ülestunnistusi siit:

@laurentalkssmack My dog wants to chase the squirrels #cruiseship #crewmember #cruiselife #cruiseshiplife #carnival #australian ♬ original sound - lauren

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles