KAS TEADSID? Need staarid ei tarbi tilkagi alkoholi (1)

Naine
Copy
Eminem (Vasakul) ja Eva Mendes (paremal).
Eminem (Vasakul) ja Eva Mendes (paremal). Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP/Stephen Lovekin/Getty Images/AFP/Scanpix

Samal ajal kui paljud meist joovad Happy Hour'i ajal rõõmuga kokteile, otsustavad teised, sealhulgas mõned meie lemmikkuulsused, alkoholi joomisest hoopistükkis loobuda. Ehkki glamuurset Hollywoodi peostseeni võib olla raske ette kujutada ilma šampanjaklaasidest rüüpamata, on need staarid tõestanud, et ka kainena saab pidutseda ja elu nautida.

Teie ees on 10 maailmakuulsat staari, kes ei tarbi alkoholi:

Leona Lewis

Leona Lewis.
Leona Lewis. Foto: Faye Sadou/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Glamour U.K. teatel hoiab laulja alkoholist eemale. «Ma ei joo – ma vihkan alkoholi maitset. Kui mu debüütsingel [Bleeding Love] tõusis esikohale, tähistasin ma seda alkoholivaba šampanjaga,» jagas ta.

Zac Efron

Zac Efron.
Zac Efron. Foto: imageSPACE/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Jah, täpselt nii. «Keskkoolimuusikali» südametemurdja on olnud kaine alates 2013.aastast, mil alkoholi- ja narkosõltuvus viis ta võõrutusravile.

Calvin Harris

Calvin Harris.
Calvin Harris. Foto: Danny Moloshok/Scanpix

Šoti DJ paljastas 2009. aastal BBC-le antud intervjuus, et hoolimata karjäärivalikust on ta alkoholi tarbimisest paremuse poole loobunud. Harris ütles: «Ma lõpetasin joomise, sest see tegi mind haigeks. See mõjutas mu aju halvimal viisil.»

Eva Mendes

Eva Mendes.
Eva Mendes. Foto: Angela Weiss/Scanpix

Näitlejanna läks võõrutusravile 2008. aastal ja on sellest ajast peale kaine olnud.

Blake Lively

Blake Lively.
Blake Lively. Foto: John Nacion via www.imago-images.de/Scanpix

«Kõmutüdruku» staar paljastas 2012. aastal oma Allure'i kaaneloos, et ta mitte ainult ei joo alkoholi, vaid pole ka kunagi narkootikume puudutanud. Näitlejanna selgitas: «See on lihtsalt midagi, mille järele mul tõesti pole soovi.»

Andy Murray

Andy Murray.
Andy Murray. Foto: Alastair Grant/Scanpix

Briti tennisist rääkis väljaandele The Daily Record, et loobus alkoholi tarvitamisest hilises teismeeas. Ta selgitas: «Ma tahtsin alati näha, kui kaugele suudan spordis jõuda. Ma ei tahtnud teha midagi, mis seda ohtu võiks seada.»

Pharrell Williams

Pharrell Williams.
Pharrell Williams. Foto: Birdie Thompson/AdMedia/SIPA/Scanpix

Alkoholi ei tarbi ka muusik Pharrell Williams. 2004. aastal ütles ta ajakirjale Paper Magazine: «Kõik teised võivad teha, mida tahavad, kuid see värk pole minu jaoks.»

Eminem

Eminem.
Eminem. Foto: ANDREW KELLY/Scanpix

Pärast seda, kui räppar võitles oma karjääri alguses aastaid alkoholi- ja narkosõltuvusega, jõudis ta lõpuks kaine muusika juurde tagasi. Ta postitas 2020. aastal Instagrami piduliku pildi, tähistamaks 12 aastat kainust.

Tobey Maguire

Jennifer Meyer Maguire (V) jaTobey Maguire (P).
Jennifer Meyer Maguire (V) jaTobey Maguire (P). Foto: ANDREW KELLY/Scanpix

«Ämblikmehe» staar on paljudes intervjuudes olnud oma kainuse kohta avameelne. The Guardianile antud intervjuus ütles ta: «Lõpetasin igasuguste meeli mõjutavate ainete tarbimise, kui olin 19-aastane. Ja sellest ajast peale olen olnud karsklane.»

Gillian Jacobs

Gillian Jacobs.
Gillian Jacobs. Foto: MPIFS/Capital Pictures/Scanpix

Tele- ja filminäitleja Gillian Jacobs paljastas «Jimmy Kimmel Live'is!», et ta pole kunagi elus alkoholi joonud ega kavatse ka.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles