Kuidas kuumuses ellu jääda?

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Marilin Sikkali luigesulekaftan. Mustri joonistas 6-aastane Linda Mari FOTO: Marilin Sikkal
Marilin Sikkali luigesulekaftan. Mustri joonistas 6-aastane Linda Mari FOTO: Marilin Sikkal Foto: Marilin Sikkal

Saabunud on unistuste suvi ja lausa troopiline palavus. Imeline! Aga jahedaga harjunud eestlasele mitte kõige kergem taluda. Kohati on tunne, et alastigi kipub nahk seljast sulama, selga ei tahaks mitte midagi panna! Õnneks on olemas kavalad stiilitrikid, mis jahutavad.

Nelja tütre ema Marilin Sikkal nimetab end suureks jahedasõbraks – palavus tuleb targa riietusega enda jaoks meeldivamaks muuta. «Kui ma kolmteist aastat tagasi rätikleiti välja mõtlema hakkasin, siis lähtusin sellest, mida ise suvel kanda tahaksin,» meenutab Marilin Sikkal.

Tanel Veenre sai mõne aasta eest eneselegi üllatuseks hakkama sellega, et kavandas rõiva, milles ka keset palavust on mõnus olla. See on siidist kaftan. «Mul on kaks elupäästvat märksõna: avar ja naturaalne...»

Aldo Järvsoo on samuti suviseid stiilisoovitusi jagades eeskätt siidiusku. «Siidist paremat materjali ei ole lihtsalt olemas, loodust üle ei trumpa...»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles