VAATA PILTI Kate Middletoni lapsed ilmusid pidulikele fotodele odavates riietes

Naine
Copy
Prints William ja hertsoginna Catherine, 13. juuni 2022.
Prints William ja hertsoginna Catherine, 13. juuni 2022. Foto: Chris Jackson/Pool via REUTERS/Scanpix

Võiks arvata, et kuningliku perekonna inimesed kannavad eksklusiivsete ja kallite brändide rõivad, kuid on väga südansoojendav teada, et nad on tegelikult sama lihtsad inimesed, nagu meie.

Daily Maili andmetel ilmusid Cambridge'i hertsogi ja hertsoginna lapsed perepildistamisele massibrändide riietes, mis on kättesaadavad kõikidele inimestele. Sageli juhtub aga nii, et masstoodangu rõivad, mida kuningliku perekonna liikmete seljas nähakse, müüakse poodides mõne minutiga läbi.

Alloleval fotol pildistati printse George'i ja Louis'i, aga ka printsess Charlotte'i koos nende vanemate Kate Middletoni ja prints Williamiga isadepäeva auks, mida Suurbritannias 19. juunil tähistati. 

Prints William koos oma lastega.
Prints William koos oma lastega. Foto: Kensington Palace via AP/Scanpix

Tulevase monarhitütar on riietatud siniseruudulisse Mango kleiti, mis maksab 26 naela (umbes 30 eurot) ning prints George kandis 13 naela (15 eurot) maksvat Gapi T-särki. Noorima poja Louis'i jaoks valis paar Rachel Riley polo, mida on varem tema vanem vend kandnud. Ka Kate Middletoni ennast on nähtud üht ja sama kleiti avalikkuses mitu korda kandmas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles