Miljardär Elon Muski tütar muudab perekonnanime: ma ei taha olla seotud oma isaga

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Elon Musk.
Elon Musk. Foto: ANDREW KELLY/Reuters/Scanpix

Miljardär Elon Muskil ja tema esimesel abikaasal Justine Wilsonil oli kokku kuus last. Nüüd teatas üks tema kaksikutest, et soovib igasuguse seose oma isaga katkestada.

Elon Muski ja Justine'i kaksikud said nimeks Griffin Musk ja Xavier Musk, kellest viimane lasi kohe pärast 18-aastaseks saamist oma sugu muuta. Transsooline Xavier soovib saada ka uue nime, et kaotada igasugune seos isa Eloniga.

«Ma ei ela enam koos oma bioloogilise isaga ega taha temaga kuidagi seotud olla,» kirjutas ta oma avalduses. Omavahelisest suhtest pole tema ega ka isa Elon avalikult rääkinud, kirjutab tmz.com.

2020. aasta lõpus ütles Musk, et toetab transsoolisi inimesi, kuid mitte kõigis aspektides. «Kõik need asesõnad on esteetiline õudusunenägu,» ütles mees toona.

Xavier võtab uueks nimeks Vivian Jenna Wilson. Perekonnanimi Wilson pärineb Viviani emalt, Kanada kirjanikult Justine Wilsonilt.

Justine Wilsonil ja Elon Muskil oli kokku kuus last, kuid neist esimest tabas äkksurm. Lisaks kaksikutele sai paar ka kolmikud, kes on praegu 16-aastased.

Nimemuutust kavatsetakse kohtus arutada sel reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles