KOHUTAV LUGU ⟩ 30 aastat tagasi tüdrukut pussitanud mees on siiani vabaduses

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Seitsmeaastase koolitüdruku ema on ahastuses, sest tütre mõrvast on möödas 30 aastat ja ainus kahtlusalune on siiani vabaduses. Koolitüdruk Nikki Allan leiti mõrvatuna mahajäetud majast Inglismaal. Kohtuekspertiisi järel selgus, et last oli pussitatud 37 korda.

Vägivaldses röövimises ja mõrvas süüdistatav mees, 54-aastane David Thomas Boyd ei tunnistanud end tüdruku tapmises süüdi. Väidetavalt kasutas Boyd seitsmeaastase tapmisel äärmuslikku vägivalda. Tüdruk kadus pärast vanavanemate kodust lahkumist, mille järel käivitati laiahaardeline otsinguoperatsioon. Nikki surnukeha leiti Sunderlandis Wear Garthi piirkonnas mahajäetud hoonest, paarisaja meetri kaugusel vanavanemate kodust. Lapse asukohale vihjasid tema mantel ja kingad, mis vedelesid maja ees.

1992. aastal toimunud kohtuistungil eitas ainus kahtlusalune David Thomas Boyd enda süüd. Piisavate asitõendite puudumisel viibib mees siiani vabaduses. Tüdruku ema pole aga siiani alla andnud ning soovib, et tütre mõrvar saaks õiglase karistuse. Hetkel on mees vahi all, uus kohtuprotsess leiab aset kas 2023. aasta jaanuaris või aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles