KUUM KLÕPS ⟩ Näitleja Alec Baldwini tütar käis alasti suplemas

Naine
Copy
Ireland Baldwin.
Ireland Baldwin. Foto: Faye Sadou/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Ameerika modell ja näitleja Ireland Baldwin käis hiljuti Itaalias puhkusel ning nautis seal veemõnusid. Alec Baldwini ja Kim Basingeri tütar tunnistas, et elab täiel rinnal.

26-aastane Ireland Baldwin sõitis Sardiiniasse, et nautida oma poiss-sõbraga kuuma puhkust. Staar näitas lisaks kohalikele vaatamisväärsustele ja maitsvale toidule ka nudistide randa, mida nad koos kallimaga külastasid.

Kuulsate näitlejate tütar kooris end alasti ja läks merre. Ta pööras selja kaamera poole ning paljastas fotol tagumiku ja osa oma rinnast. Kaunitari märjad juuksed sillerdavad päikese käes.

Ireland Baldwin ja tema isa Alec Baldwin.
Ireland Baldwin ja tema isa Alec Baldwin. Foto: Faye Sadou/ADM/Capital Pictures/Scanpix

«Ma jätan need pildid siia,» kirjutas Ireland ja näitas puhkusefotosid. Modell pildistas üles kauneid maastikke, armsaid maju, lopsakat taimestikku ja saarel elavaid loomi.

Fännid rõõmustasid naise julguse üle ning kiitsid tema hingetuks võtvaid pilte postituse all. 

Baldwin on varem avaldanud, et tema keha on ühiskonna poolt pealesurutud iluideaalidest kaugel, kuid ta aktsepteerib end sellisena, nagu ta on. Ireland Baldwin tunnistas eelmisel aastal, et armastab oma tselluliiti, venitusarme ja isegi sissekasvanud karvu – kõik see teeb temast tõelise inimese. Just sellise siiruse pärast fännid teda armastavadki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles