ARMUKOLMNURK UUES KUUES ⟩ Tuntud muusik ja südametemurdja vedas tüdruksõbra filmi

Naine
Copy
Harry Styles.
Harry Styles. Foto: Charles Sykes / Scanpix

Paljude noorte südame võitnud Harry Styles on sukeldunud kinomaailma. Lisaks ülimenukatele muusikapaladele on tal ilmumas ka mõned linateosed, näiteks tüdruksõbra Olivia Wilde'iga koostöös valmiv «Don't Worry Darling». Varemgi veel ilmub aga Bethan Robertsi raamatul põhinev film «My Policeman», kus noormees näitlejana kaasa teeb. Lugu toimub 1950. aastatel ning keskendub armukolmnurgale Stylesi tegelaskuju Tomi ja tema kahe armukese, Marioni ja Patricku vahel.

«My Policemani» fookuses on Marion ja Tom, kes töötavad vastavalt kooliõpetaja ja politseinikuna. Nad kohtuvad Brightonis ja armuvad, kuid ühel päeval kolib linna Patricku-nimeline mees. Kuraatorina töötav Patrick leinab oma väljavalitu surma. Romantilised suhted on tal ka Tomiga, kuid 1950. aastatel oli Brightonis homoseksuaalsus ebaseaduslik.

Alguses suudab kolmik harmooniliselt suhelda, kuid ajapikku hakkab pead tõstma armukadedus. Kui Tom ja Marion on juba abiellunud, külastab Patrick neid uuesti ja lööb oma tulekuga paari suhtesse tõsise kiilu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles