VIDEO ⟩ Armukesega vahele jäänud mees sai oma naiselt julma kättemaksu

Naine
Copy
Naine viskab tuhka jõkke.
Naine viskab tuhka jõkke. Foto: Kuvatõmmis TikTokist/@starringsaraa

TikToki kasutaja @starringsaraa postitas video sellest, kuidas ta oma kallimale petmise eest kätte maksis. Inimeste arvates läks naine kättemaksuga väga üle piiri ning loomulikult järgnes sellele ka karistus.

Peaaegu mitte miski pole võrreldav piinava valuga, kui saad teada, et sinu kallim on olnud truudusetu. Kuid kuigi mõned lihtsalt lõpetavad suhte ja proovivad alustada uut, helgemat peatükki oma elus, siis teiste jaoks sellest ei piisa.

Ameeriklanna sai teada, et tema noormees pettis teda salaja ning naine otsustas kallimale seepeale väga õelal viisil kätte maksta, kirjutab The Sun. Nimelt viskas ta oma endise kallima surnud ema tuha jõkke. Olles urni sisu tühjendanud, viskas ta ka selle alla järgi. «Ta pettis mind, nii et ma viskasin ta ema tuha jõkke,» ütles tiktokker. Naine pühkis käed ja jalutas seejärel minema.

@kingjeanty1989__ #stitch with @starringsaraa #ReadyForHell #stitch #duet #viral #greenscreen #kingjeanty1989 #patrickjeanty #xyzbca ♬ I Get Crazy - Scritchmatic

Naine sai sellise kättemaksuviisi eest inimestelt kibedat kriitikat. «Kas sa natuke liiale ei läinud?» küsib üks inimestest. «Kas sul läks enesetunne nüüd paremaks, kui seda tegid?» küsis ka teine ​​inimene.

Loomulikult ei jäänud naise tegu seaduse silmis märkamata ning naine sai karistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles