NII AHVATLEV Kõik tahavad sel suvel oma juuksed just seda tooni värvida!

Naine
Copy

Blond ei lähe kunagi moest välja, muutuvad ainult selle variatsioon ja värvimistehnikad. Sel suvel on taas moes hele blond, mis on šikk nagu valge kuld. Alt leiad inspiratsiooni, et ka ise sellist tooni proovida!

Pärast pikka, terve talve kestnud pruunide juuste hooaega, on blond juuksetoon taas enesekindlalt liidrikohta võitmas. Selle suve populaarseim juuksevärv on kindlalt blond!

Vaata kasvõi maailmakuulsaid staare - Gigi Hadid, Kim Kardashian ja teised kuulsused on juba oma juuksed plaatinablondiks värvinud, luues sellega trendi meie kõigi jaoks!

Sellel lahedal toonil on aga ka omad miinused: plaatinablondi on raske saavutada ja veel keerulisem hooldada. Blondiks värvitud juuksed nõuavad regulaarset hooldamist ja kopsakat rahakotti.

Juuste värvimine tuleb usaldada eranditult professionaalile. Seega ei mingeid katsetusi kodus vannitoa peegli ees, eriti kui su juuksed on hetkel tumedat tooni. Sageli ei saavuta plaatinablondi kohe esimese värvimisega. 

Samuti tasub meeles pidada, et juuksejuuri tuleks iga 5-6 nädala tagant värskendada. Juustele tasub teha regulaarseid hooldavaid maske, aga ka spetsiaalseid salongiprotseduure. 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles