Vene sõduri geniaalne plaan sõbranna abil Ukrainast põgeneda läks vett vedama

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ukraina luureagentuuri teisipäeval avaldatud salvestise kohaselt üritavad osad Vene sõdurid korraldada võltsabielusid, et nad saaksid tagasi kodumaale naasta. 

Vene sõdurid tulevad Ukrainast põgenemiseks lagedale üha uute skeemidega. Kõige leidlikumad küsivad oma komandöridelt puhkust, et väidetavateks pulmadeks koju jõuda. 

Ukraina julgeolekuteenistuse avaldatud salvestise sisu:

«Ma juba ütlesin ühele oma [naissoost] sõbrale, et mine vii perekonnaseisuasutusse avaldus sisse. Seejärel rääkisin sellest siin. Mind saadeti kuradile. Öeldi: «Mitte mingil juhul, see pole valikuvõimalus.» Nii see on...» - rääkis okupant oma sõbrale, lisades: «Kõik siin proovivad igal võimalikul viisil [välja pääseda], kuid pole võimalust.»

Okupandi sõnul on Vene Föderatsiooni armee võitlusest keeldujate märkimisväärse arvu kasvu tõttu kontrolli oluliselt karmistanud. Seetõttu saavad nad nüüd koju tagasi pöörduda vaid kolmel juhul: vigastus, okupandi enda või tema lähisugulase surm.

Fiktiivabielu sõlmimise variant, olgu see nii originaalne kui tahes, sellel sõduril Ukraina julgeolekuteenistuse sõnul tõepoolest ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles