Kate Middleton kasutab näokreemi, mis Eestiski müügil ja maksab umbes kümme eurot

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: GEORGE ROGERS/SIPA/ Scanpix

Kahtlemata on Kate Middletonil kui tulevasel kuningannal juurdepääs parimatele nahahooldustoodetele turul ja tema iluriiul kubiseb tipptasemel kreemidest. Kuid see ei tähenda, et hertsoginnal oleks midagi odavate toodete vastu, sest üks kuningapere fänn nägi teda kord ostmas eriti taskukohast Nivea näokreemi.

Londonis King's Roadil toimunud šopingul nägi üks ostja, kuidas Kate ostis Nivea Visage Pure and Natural niisutavat päevakreemi. Kreem, mis on vahepeal ümber nimetatud Nivea Naturally Good näokreemiks, on Eestiski saadaval ja maksab näiteks Kaubamaja ilumaailmas kümme eurot.

Loe ka: Vaata, milliseid kostüüme kandis kuninglik pere plaatinajuubelil

«Kate nägi välja nagu tavaline ostja, kui ta kreemi ostmiseks leti juurde läks,» rääkis pealtnägija väljaandele WomanAndHome hetkest, mil ta poes hertsoginna ära tundis. «Alles siis, kui ma heitsin teise pilgu, sain aru, kes ta on,» lisas ta.

Soodne Nivea päevakreem pakub näonahale värskendust ja on valmistatud aaloest ja mandliõlist ning lubab jätta naha sametiselt pehmeks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles