SÄRAVAD HETKED Tuuli Roosma tähistas 47. sünnipäeva

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy

Teleajakirjanik Tuuli Roosma tähistas 26. mail oma 47. sünnipäeva. Inspireeriv ja alati särav naine postitas tähtsa päeva puhul Instagrami kaks mõnusalt kevadist pilti.

«Tsau, 47!» kirjutab Tuuli oma Instagrami postituses. Teleajakirjanik kannab piltidel seljas tõeliselt šikki rohelise-pruunikirjut komplekti ning hoiab käes lummavalt lõhnavaid lilli.

«Sa oled täiega Inspiratsioon Ise, tood igalt poolt ja igaühest elujulguse esile! Võimas mõju on Sul!» kirjutatakse Tuuli postituse all.

Mai alguses käis Tuuli koos oma kahe poja ja emaga Itaalias puhkusel. «Ilmatuma pikk reis - mentaalselt teisele poole maakera. Nädala jooksul ei ühtegi Ukraina lippu, ei ajalehe esikaant sõjakoledustega, raadioeetrist puuduvad sõnad Zelenski ja Putin,» kirjutas ta oma postituses. 

Puhkus oli tõeliselt mõnus. «Oli puhkus maximus. Poisid valmistasid ette ekskursioonid Pompeist, Vesuuvist, Vana-Roomast ja Colosseumist, korraga õitsevad kirss, moon ja õlekõrs. Ema ja lastega väljasõidul,» õhkas Roosma Instagramis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles