Meghan Markle'i isa Thomas toimetati raske terviserikke tõttu haiglasse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy

Meghan Markle pole oma isa Thomasega aastaid isiklikult kohtunud, ka pole isa näinud oma lapselapsi Archie't ja Lilibeti. 

Esmaspäeva õhtul hakkas Thomasel Mehhiko kodus halb ning tekkisid tugevad valud. Kohale kutsuti parameedikud ja ta toimetati hapnikumaski all kiirabiga Tijuanasse ja sealt kella 21.30 paiku Californias Chula Vistas asuvasse haiglasse.

Mehel kahtlustatakse insulti. Allikas ütles: «Tom ei saanud kiirabiga rääkida, ta hingeldas nii tugevalt. Ta pidi oma sümptomid paberile üles kirjutama, et arstidele enda vaevuseid kirjeldada.»

Tema kaks vanimat last, kellega Meghan samuti ei suhtle, on tema kõrval. Tema poeg Thomas Markle Junior (55) elab praegu oma isa lähedal, samas kui vanim tütar Samantha (57) lendas isa juurde oma kodust Floridast. 

Meghani emast Doriast lahutatud 77-aastane mees plaanis lennata lähipäevil Ühendkuningriiki, et tähistada kuninganna plaatina juubelit.

Eelnevalt rääkis ta oma plaanidest: «Ootan seda põnevusega. Ma näitan üles oma austust kuninganna vastu ja teen kõik endast oleneva, et kuninganna oma perekonnaga mõistaks, et imetleme neid ja mida nende vastu tunneme.»

Ka Meghan ja Harry lendavad Ühendkuningriiki pidustustele ning toovad kaasa oma lapsed Archie ja Lilibeti. See on esimene kord, kui Lilibet, kes on saanud nime oma vanavanaema lapsepõlve hüüdnime järgi, naaseb oma isa kodumaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles