Uus küünetrend tekitas arutelu: kuidas ma tualetis peaks käima?

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

ASOS jagas sotsiaalmeedias maniküüriideed, mis tekitab inimestes vastakaid tundeid. Kas sina oled piisavalt julge, et midagi taolist ka oma küüntel proovida? Vaata, millega tegu!

Kui sa oled üks neist, kellele meeldib maniküüri tehes uusi ideid katsetada ja oma loomingulisust väljendada, siis see uus trend võib olla midagi just sinule.

Asose Instagrami postitatud pildil on näha ülipikki metalset värvi küüsi, millest saavad alguse värvilised leegid. Disaini autor on Tomoya Nakagawa.

«Lihtne, kuid elegantne.» kommenteeris üks. «Vau!» lisas teine.

Enne kui pöördud oma küünetehniku poole, võta teadmiseks, et tegelikult pole sugugi kõik taolisest maniküürist vaimustuses. Osade jaoks on see liig mis liig! 

Üks inimene küsis: «Ei tea, kuidas nende küüntega elama peaks? Selgitage, harige mind.» Järgminegi kommenteerija lisas: «Unikaale, aga ebapraktiline.»

«Viimati nägin nii pikki küüsi «Sõrmuste isandas,»» tõdes kolmas.

Mitmetele pakkus muuhulgas huvi ka see, kuidas peaks nii pikkade küüntega tualetis käies tagumikku pühkima. «Nüüd pead number kahele minnes oma ema appi kutsuma,» naljatles üks. «Ma loodan, et sul on bidee,» lisas teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles