UURING ⟩ Püksituule laskmine võib teie suhtele sel kummalisel viisil head teha

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kõhugaaside vabastamine valmistab paljude jaoks piinlikkust, eriti kui sellele järgneb ka ebameeldiv lõhn. Tegelikult on aga tegemist täiesti normaalse kehafunktsiooniga. Aga kuidas see suhtele hästi mõjub?

Kindlasti ei arvata just kuigi paljud, et gaaside väljutamine suhtele kuidagi head teeb. Uuringu kohaselt ootavad 26 protsenti küsitletutest 2–6 kuud, enne kui julgevad oma armsama lähedal püksituult lasta.

Peaaegu sama paljud, 25 protsenti, ütlesid, et nad ei puuksuta oma kaaslase kõrval vähemalt 6–12 kuud. 22,4 protsenti vastanutest tunnistas, et hakkas seda oma kaaslase juuresolekul tegema vaid mõnenädalase suhtlemise järel.

Tõde on aga see, et puuksutamisel on suhtes intiimsuse loomisel ülioluline roll. Nimelt, kui olete liiga tõsises meeleolus, võib see olla viis, kuidas tuju natukenegi tõsta. Teisalt võib see ka mõne tüli lahendada - näiteks võib peeretamine vaidluse naeruks muuta. Siis on  võimatu edasi vihaseks jääda.

Kui tunned end oma partneriga turvaliselt, siis võib-olla julged end ka vabamalt tunda. Selline suhe tundub tugev ja põhineb teineteise heakskiidul.

Kui sinu kaaslane armastab sind, isegi kui sa mõnikord pisut lõhnad, võtab ta sind sellisena nagu sa oled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles