Sekspoe müüja paljastab kõige piinlikumad asjad, mida kliendid poes teinud on

Naine
Copy
Erootikapood Amsterdamis. Pilt on illustratiivne.
Erootikapood Amsterdamis. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Seitse aastat sekspoes töötanud ameeriklane Payton Dow rääkis kõige kummalisematest klientidest ja kõige piinlikematest hetkedest, mis talle aastate jooksul meelde jäänud on.

«Kord tuli poodi üks naine anaaltappi ostma. Järsku tõmbas oma poiss-sõbralt vana anaaltapi välja ja asendas selle minu ees uuega,» ütles Dow ja lisas, et neil polnud sugugi piinlik, mida nad keset poodi tegid.

Anaaltapp.
Anaaltapp. Foto: Shutterstock

Poes on toimunud ka omapärane, kuid romantiline kihlumine. Ostja soetas poest kõige kallima saadaoleva vibraatori ja tegi siis tüdrukule abieluettepaneku. Neiu vastas kaaslasele jaatavalt ning paarike lahkus poest õnnelikuna.

Payton Dow sõnul on paljudele meestele meeldinud oma saavutustega hoobelda ja poest saadud soovitustega liialdada, mis pole neile alati kasuks tulnud. Doe soovitas kunagi kliendil võtta iga kolme päeva tagant üks ergutav tablett, kuid mees võttis kohe leti ees kolm korraga. «Hiljem naasis ta poodi, ütles et mul oli õigus ja läks seejärel otse haiglasse,» kirjeldas Dow.

Payton Dow:

Ette on tulnud ka jultunud kliente. Mõned neist on üritanud endist müüjat raha eest voodisse meelitada ja üks vanamees käis üksvahe iga päev poes lootuses, et müüja nõustub temaga kaasa minema. Vanamehe lootuseks see vaid jäi, vahendab The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles