N, 29.09.2022

KAS TEADSID? ⟩ Just sel põhjusel krõpsupakid nii kõvasti krõbisevadki!

Marju Rõmmel
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Just sel põhjusel krõpsupakid nii kõvasti krõbisevadki!
Facebook Messenger Twitter Whatsapp
Comments
Foto: Shutterstock

Soome professor Anu Hopia selgitab, kuidas valjult krabisev krõpsupakk toidunaudingut mõjutab.

Toit ja söömine on sageli tugevalt seotud maitsmismeelega, kuigi tegelikkuses nauditakse toitu kõikide meeltega. Turu ülikooli professor Anu Hopia rääkis kolmapäeval Gastro messil, kuidas erinevad helid ja muusika toidu söömise kogemust mõjutavad.

«Oleksin tahtnud demonstreerida, kuidas toidu nautimise kogemus, olgu see siis tavaline hommikusöök, on alati rikkalikum, kui seda kogetakse kõigi meeltega,» alustas Hopia oma ettekannet.

Märksõnad
Tagasi üles