TÄIUSLIKUD HUULED ⟩ Niimoodi näed ihukarva huulevärviga välja kui jumalanna

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Huulevärv paneb kas välimuse särama või rikub kõik ära. Kui see on liiga ergas, näed välja ülemeigitud. Üks suurimaid vigu, mida inimesed suitsusilma puhul teevad, on sama dramaatilise ja julge huulevärvi kasutamine. Liiga hele värv võib teisalt muuta sind kahvatuks või anda lausa haiglase välimuse.

Kui ihukarva huuled on sellised, nagu peaksid, on üldmulje hämmastav. Sa oled stiilne ja ajatu, kuid samas väga loomulik. Nagu on öelnud kuulsuste meigikunstnik Nick Barose: «Täiuslik nude muudab näo värskeks ja nooruslikuks, kuid paljud inimesed valivad midagi liiga heledat, liiga läbipaistmatut või liiga beeži.» Mismoodi siis seda õiget tulemust saavutada?

Valmista huuled ette

Sul võib olla täiuslik huuletoon, kuid kui paned selle kuivadele, ketendavatele huultele, ei näe see kunagi nii hea välja, kui peaks. Nii et kõigepealt koori ja niisuta huuled. Huulepliiats annab huultele veatu ja piiritletud kuju. Kuulsuste meigikunstnik Alexandria Gilleo ütles: «Mulle alati meeldib kontuurida oma kliendi huuled pliiatsiga, mis on umbes kaks tooni nende nahavärvist tumedam.»

Samas ei tohiks see olla nii märgatav, et moodustab põhivärviga kontrasti. Võid pliiatsiga ka oma huuli suuremaks joonistada, kirjutab thelist.

Vali õige toon

Nagu jumestus- ja peitekreemigi puhul, on ka ihutooni huulepulga täiuslikkuse võti sobivas toonis. Heleda nahaga inimestele sobivad kõige paremini roosa alatoon, keskmisele beež ja tumedale karamelli- ja kakaovärv. Kui sa ei oska end täpselt kuhugi liigitada, vali tumedam toon, nii ei näe sa haiglane välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles