Eesti esindaja Stefan Eurovisioonil: «Õiged asjad juhtuvad õigel hetkel»

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Stefan annab Eurovisioonil endast parima, esinemisest mõnu tundes.
Stefan annab Eurovisioonil endast parima, esinemisest mõnu tundes. Foto: Nderim Kaceli/Ipa-agency.net/Scanpix

Eestlased võivad veidi kergemini hingata – Stefan laulis end tugevast teisest poolfinaalist Eurovisiooni lõppvõistlusele! Väsitava, pineva, kuid rõõmustava õhtu lõppedes avaldas Stefan hetke, mis oli tema jaoks teises poolfinaalis kõige pingelisem. Viljandist pärit 24-aastane Stefan jõudis teises poolfinaalis kümne parima sekka. See tähendab seda, et Eesti on pärast 2019. aastat taas Eurovisiooni lauluvõistluse finaalis. Stefanit finaali jõudmise puhul õnnitledes uuris Elu24, kuidas ta oma poolfinaali esitusega rahule jäi ja kas Eurovisioon on olnud pingeline.

«Ma ütleksin pigem, et Eestis oli võib-olla pingelisem. Siin tundsin, et tegime kõik, mis meie võimuses oli, ja samal ajal suutsin seda kõike ka nautida. Täna tundsin end laval hästi,» rõõmustas Stefan. «Mul on nii tore tiim ja inimesed on nii toetavad. Mul on hea meel, et oleme finaalis. Annan endast finaalis parima, loodan, et saame hea koha.»

Stefan tõdes vahetult pärast finaali pääsemist, et laval esinedes tal eriti suurt närvi ei olnudki. Närv tuli sisse alles hiljem: «Siis, kui oli riikide väljahüüdmine, siuke pinge oli...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles