EMADE LOOD ⟩ «Alles emaks saamine vedas mind rularampidele ja seitsmemeetrisesse hüppetorni...»

, kommunikatsiooniekspert
Copy
Kristiina Herodes tunneb tänu emale loodusteadust ja ühiskonnateadusi ning on tänu tütrele hüpanud alla seitsmemeetrisest tornist.
Kristiina Herodes tunneb tänu emale loodusteadust ja ühiskonnateadusi ning on tänu tütrele hüpanud alla seitsmemeetrisest tornist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Minu ema ei ole kunagi nunnutaja olnud, pigem on ta olnud hea suunaja ja kaasamõtleja. Aktiivne tütar on aga vedanud mind rampidele ja muude seikluste keskele, kuhu ma ilma temata poleks kunagi sattunud.

Oma targast emast Teast ja uljast tütrest Annast kirjutab Kristiina Herodes.

Esimene asi, mis minu emaga seostub, on asjaliku arutelud. Oleme palju kordi pikki tunde analüüsinud erinevaid inimeste käitumismotiive, ühiskondlikke nähtusi ja ta on selgitanud lahti loodusnähtusi. Meie jututeemadeks on kuidagi sellised asjalikud teemad. Ema puhul kasutan tihti väljendit «minu tark ema.» 

Mu asjalik ja aktiivne tütar Anna on toonud ellu uute asjade proovimise. Ilma temata poleks ma käinud tõuksiga rampidel ja pumptrackil ning hüpanud vette seitsme meetri kõrguselt. Just sportlike ühiste asjade tegemine sobib meile. Muidugi olen mõnel korral ka temaga EMO-s käinud...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles