Mis on kolme päeva reegel ja miks iga uus suhe seda vajab?

Naine
Copy
Kolme päeva reegel on see, kui sa ei kontakteeru potentsiaalse kallimaga kolm päeva, et näha, kas ta võtab sinuga aeg-ajalt ka esimesena ühendust.
Kolme päeva reegel on see, kui sa ei kontakteeru potentsiaalse kallimaga kolm päeva, et näha, kas ta võtab sinuga aeg-ajalt ka esimesena ühendust. Foto: Shutterstock

Otsid sa seksi või püsisuhet, kolme päeva reegel tuleb alati appi, et päästa end võimalikust murtud südamest. Kolme päeva reegel on see, kui sa ei kontakteeru potentsiaalse kallimaga kolm päeva, et näha, kas ta võtab sinuga aeg-ajalt ka esimesena ühendust.

See, et keegi ei oska mõtteid lugeda, teeb kohtingutel käimise tõeliselt raskeks. Alaline mõtlemine, et «mis siis kui», muudab olukorra keeruliseks. Kui lootusrikkad fantaasiad hakkavad aju hägustama, tõmba natuke tagasi ja mõtle tõsiselt järele, mis toimub.

Kolme päeva reeglit on raske alustada, kuid kannatlikkuse, usalduse ja lootuse abil on see täiesti teostatav. Tee kolmepäevane paus tekstisõnumite saatmisest. Jah, tervelt kolm päeva ootad, et potentsiaalne kallim sulle esimesena sõnumi saadaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles