EI PANDASILMADELE ⟩ Niimoodi ei lähe ripsmetušš laiali

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ripsmetušš võib olla parim, kuid ka halvim asi planeedil. Kui kõik läheb plaanipäraselt, saad särava ja värske pilgu. Kui aga ripsmed kleepuvad kokku või vajuvad alla, on õppetund kannatlikkusest soolas.

Kõige hullem on aga see, kui oled värvinud ripsmed ära ja need näevad küll suurepärased välja, kuid kevadise allergiaga, pärast trenni või lihtsalt kuumal või tuulisel päeval valgub ripsmetušš mööda nägu alla.

Meigikunstnik Nikki Wolffi sõnul läheb ripsmetušš laiali rasu tõttu. «Meie nahas olev rasu või silmade ümber kantud kreemjad tooted panevad ripsmetuši nahale kanduma, isegi kui see on kuivanud,» selgitas ta. Mida siis teha?

  • Eemalda rasu silmalaugudelt. Silmalaugudel on isegi rohkem rasu kui näol, seega on sellest vabanemine esmatähtis. Selleks kanna silmalaugudele ja silmade alla puudrit.
  • Kanna ripsmetušš peale kihtide kaupa. Kõigepealt kanna peale tavaline, mitteveekindel ripsmetušš ja alles seejärel veekindel. Pealmine, veekindel kiht kinnistub ning hoiab ripsmed kaardus ja terved.
  • Kasutada silmade all matistavat puudrit, et rasu ei hiiliks päeva jooksul tagasi, kirjutab thelist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles