VIDEO & SUUR GALERII ⟩ Kõige värvilisem mood, mida sa kunagi näinud oled

Copy

Tiina Talumehe hullupööra värviline moeplahvatus raputas ka palju näinud moepublikut. Erkrohelised sukad ja mürkrohelised kindad. Vikerkaarevärvilised juuksesalgud ja fuksiatooni silmameik. Täpselt sellist ülevoolavalt uljast värvigammat kandis Tiina Talumehe hiljutine moeetendus.

Saa ka sina kõigest osa – Postimees Naine annab edasi kogu galerii laval toimuvast, Tiina Talumehe kuldaväärt moetarkused ja publiku vahetud muljed. Vaata üle iga viimane kui kleit ning kirkaimad karakterid. Modellide hulgas sädeles superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Maribel Vääna. Kirkad toonid tõesti kaunistavad naist!

Vaata kindlasti ka seda: Moeaasta suursündmuse kõige suuremad kostüümiämbrid

Mida ütleb pöörase värvimöllu kohta moelooja Tiina Talumees ise?

«Moest pole mõtet liiga tõsist tähendust otsida. Selle mõte on palju lihtsam – pakkuda kandjale rõõmu ja tuge. Meeleolu on vallatu, kerge, pisut ulakas ja hedonistlik.»

«Kavandasin seda ju hoopis teisel ajal, kui maailmas täna valitseb. Toona unistasime koroonapiirangute lõpust ja eufooriast. Aga veebruari lõpus algas sõda ja see muutis ka kõike loomingus. Eufooria tundus kohatu, aga vajadus värvi järele jäi. Täna on minu loodud mood pigem teraapia, mis aitab meil kõigil ellu jääda.» 

Tiina Talumees. Colorama. Moe-show ja moepublik.
Tiina Talumees. Colorama. Moe-show ja moepublik. Foto: Kalev Lilleorg

Loe ka seda: Tiina Talumehe moeshow tõi kokku Eesti värvikaimad naised

Tiina Talumees. Colorama. Ülikirkas päevitajatega kleidis särab laval ettevõtlik äridaam Kadri Tuisk.
Tiina Talumees. Colorama. Ülikirkas päevitajatega kleidis särab laval ettevõtlik äridaam Kadri Tuisk. Foto: Kalev Lilleorg
Tiina Talumees. Colorama. Moe-show ja moepublik. Disainer modellide keskel.
Tiina Talumees. Colorama. Moe-show ja moepublik. Disainer modellide keskel. Foto: Kalev Lilleorg

«Värvid peavad olema väga hästi läbi mõeldud ja sobitatud. See ei tule niimoodi sipsti! Värvide kokku sobitamine on omaette teadus,» ütleb Tiina Talumees. Kuidas seda teha? Moedisainer annab videos mitu praktilist soovitust.

Tiina Talumees. Colorama. Taevakarva kleit, mis sai paljude lemmikuks.
Tiina Talumees. Colorama. Taevakarva kleit, mis sai paljude lemmikuks. Foto: Kalev Lilleorg
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles