GALERII ⟩ Tiina Talumehe moeshow tõi kokku Eesti värvikaimad naised

Copy

Kindel koht, kus saab näha Eesti kõige värvikamaid inimesi, on Tiina Talumehe moeshow. Tema kandjate hulka kuulub aukartust äratav hulk kuulsusi, äridaame, seltskonnategelasi. Ägedaid ja ainulaadsedi naisi pea igalt elualalt. Tuliuus moekollektsioon nimega Colorama oli suurepärane ettekääne kõige kirkamad riided selga panna. Vaata kirevat galeriid - nii palju värve ühes kohas ja korraga pole meie sel kevadel veel näinud!

Tiina Talumehe etendustes on laval alati Eesti tähtmodellid, keda tuntakse nime ja nägupidi. Sel korral astus pärlina publiku ette Superstaarisaatest tuntud lauljatar Maribel Vääna (paremalt esimene). Kuid staari mõõtu kaunitare oli mitmeid teisigi. Näiteks sotsiaalmeedia täht Rebeka Võsu (paremalt viies) ütles minut peale lavalt maha astumist nii: «Kui äge kevadine kollektsioon. Tõi kohe särtsu sisse!»

Tiina Talumee moeshow
Tiina Talumee moeshow Foto: Remo Tõnismäe

Inspiratsiooni leiad ka siit: Hurraa! Kevadekuulutajad on vallutanud tänavad 

Erilise hea tuju plahvatusena mõjusid niigi juba värvidest laetud ruumis hetkel koduse ema ametit pidav teletäht Liina Randpere ja sel aastal koos Jüri Naelaga vabariigi aastapäeva lavastuse loonud koreograaf Kristin Murula. Kes veel ei tea, siis ka Liinas on tantsupisik ja profioskused peidus. Mõlemad graatsilised naised olid etendusest vaimustuses: «Nii palju värve,» ja leidsid hulgaliselt asju, mida tahaks otsekohe kanda.

Tiina Talumee moeshow
Tiina Talumee moeshow Foto: Remo Tõnismäe

Etenduse avaosas tutvustas Siret Liivamägi viimase dekaadi tervisetrende ja Happy Aging fenomeni. Sisu on täpselt nii hea kui eeldada võiks - aastaid ei loeta enam ühegi naise iluveaks ega konkurentsivõime vähendajaks, lausa vastupidi. Enese eest hoolitsedes ei pruugi vanust ka näolt enam näha olla.

Tiina Talumee moeshow
Tiina Talumee moeshow Foto: Remo Tõnismäe

Loe ka seda: Kes on Eesti parimad disainerid ja miks? 

Publiku hulgas ringi vaadates võib julgelt öelda - kõik olid kohal!

Ilusaate juht ning jumestuskunstnik Reet Härmat ning äridaam Kaire Kasearu.
Ilusaate juht ning jumestuskunstnik Reet Härmat ning äridaam Kaire Kasearu. Foto: Remo Tõnismäe
Väsimatult värvikad TV3 daamid Anneli Adermann ja Sirje Eesmaa ei puudu üheltki oluliselt moesündmuselt.
Väsimatult värvikad TV3 daamid Anneli Adermann ja Sirje Eesmaa ei puudu üheltki oluliselt moesündmuselt. Foto: Remo Tõnismäe

 Moedisainer Tiina Talumees säras õnnestunud etenduse finaalis. Õige pea saad näha videot moeetendusest, kuulata moelooja vahetuid selgitusi ja lugeda pikemat intervjuud Postimees Nädalast ning portaalist Postimees Naine. Kõige paremad moeuudised Eestis leiad alati siit!

Tiina Talumees ja tema 7-aastane poeg Markus Johannes. Tilluke moeekspert tundis end diivade keskel kui kala vees ja suhtles kõigiga vabalt.
Tiina Talumees ja tema 7-aastane poeg Markus Johannes. Tilluke moeekspert tundis end diivade keskel kui kala vees ja suhtles kõigiga vabalt. Foto: Remo Tõnismäe
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles