EI MINGIT BEEŽI! ⟩ Nipp, kuidas muuta oma rinnahoidjad taas säravalt valgeks

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Mida teha, et rinnahoidjad oleksid alati säravvalged?
Mida teha, et rinnahoidjad oleksid alati säravvalged? Foto: Shutterstock

Igal naisel on vähemalt üks valge rinnahoidja. Kuna valged rinnahoidjad võivad aja jooksul tuhmuda, ei raatsi just kuigi paljud naised neid igapäevaselt kanda. Mida teha, et valgeid rinnahoidjaid ei peaks vaid erilisteks puhkudeks hoidma ja need oleksid alati säravvalged?

Valgetel rinnahoidjatel on kalduvus üsna kiiresti beežikaks muutuda. Higistamine võib need muuta suisa kollaseks või halliks. Väga tugevalt määrdunud rinnahoidjaid ehk ei õnnestu täielikult valgeks muuta, kuid kergema varjundi korral saab hõlpsalt imesid teha.

Üks võimalus on pesta rinnahoidjat hapnikuvalgendiga. Lase kaussi vesi ning lisa vastavalt juhistele valgendit. Leota rinnahoidjat vees umbes tund aega. Seejärel loputa rinnahoidja ning pese need pesumasina stavapäraselt. Pärast seda näevad rinnahoidjad välja nagu tutikad ning saad neid uuesti kanda.

Isegi soola ja söögisoodaga võib rinnahoidjaid valgendada. Sega liitris külmas vees 2 spl soola ja 2 spl söögisoodat. Leota rinnahoidjaid selles segus 1-2 tundi. Pärast seda pese neid nagu tavaliselt.

Tugevatoimelisi pesuaineid kasutades ole kindlasti ettevaatlik. olla. Pesemisel loeb ka see, mis materjalist on sinu rinnahoidja tehtud.

Armas lugeja, kui sul hea idee, kuidas valgeid rinnahoidjaid säravatena hoida, siis palun jaga oma nippi meiega, kirjutades naine@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles