MOODNE JA SOODNE ⟩ Vaata, mida kõike vaid 15 euro eest saab!

Copy
  • Vähese rahaga ilusaid asju ei saa? Vale puha!
  • Särav värv ja põnev stiil teeb ka vanema asja uueks.
  • Mõne komplekti hinnaks pakuks silma järgi üle 150 euro.

Kiire hinnatõus on avaldanud mõju paljude eestimaalaste rahakoti paksusele. Kui elekter, toit ja kütus hammustavad eelarvest varasemaga võrreldes tunduvalt suurema tüki, võib inimestel paratamatult tekkida vajadus oma ostuharjumusi muuta. Üks võimalus on soetada riideid kaltsukatest, kus on tavapoodidega võrreldes palju soodsamad hinnad.

Esiteks tasub üle saada eelarvamusest, et kallis asi peaks justkui parem olema. See ei pruugi nii olla. Teise ringi poodidest võib leida kõikvõimalikke aardeid! Taaskasutatud moodi võib

eelistada ka üksnes rohelisest vaatest lähtudes. Ehkki sel viisil šopates jääb märkimisväärselt raha järele, et seda kasutada ükskõik milleks muuks, näiteks Ukraina toetuseks.

Rõivakaupade hinnad on hoogsalt tõusnud nagu kõik muugi. Mida saab 15 euro eest odavast poest? Paari rannariideid. Pealaest jalatallani selle summa eest end kaetud ei saa. Seame sammud mõnda kaubamajja ja kleidi eest küsitakse pigem 459 eurot. Isegi juuksekummi eest tuleb viis eurot lisaks leida!

Võtsime suuna Tallinna kesklinnas asuvasse populaarsesse kaltsukasse, et näha, kas ja mida on võimalik endale 15 euro eest selga saada. Eesmärk oli leida riideid, millega saaks pidulikule üritusele minna, kontoris käia või niisama vabal ajal selga tõmmata.

Üle ootuste kiiresti olime endale siit ja sealt stangedelt sületäie riideid valinud ning seadsime sammud riietuskabiini. «Kaltsukasse tasub alati koos sõbrannaga minna, sest siis on keegi, kes julgetele valikutele takka kiidab,» jõuame kohe alguses ühisele arvamusele. Eks selles ole ka oma tõepõhi, sest üksi käies tõepoolest kiputakse liiga turvalisi valikuid tegema, sõbraga käies on see jällegi nagu kvaliteetaeg, mil tahaks lõbutseda.

Mida me siis kaltsukast leidsime? Palju positiivseid emotsioone! Mõnusast materjalist kleidid, üks värvilisem kui teine, taevasinine pintsak ja püksid, stiilsed mantlid, vabaajariided, trendikad käekotid, jalanõud ja palju muud, mida ei jõudnud ära proovida. Veendusime, et viieteist euro eest on tõepoolest võimalik end riidesse saada, ning taaskasutus on äge!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles