GALERII ⟩ Hurraa! Kevadekuulutajad on vallutanud tänavad (1)

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy

Päikeselised ilmad on tänavad täitnud rõõmsate, värviliste ja silmanähtavalt vähem riides inimestega. Mõni uljam kaunitar juba välgutab paljaid õlgu ja leidub neid, kes ülerõivaid enam ei vajagi. Vaata ja naudi sooja ilma stiiliparaadi.

Mis oleksid kohale jõudnud kevade stiilisoovitused?

Suur ja värviline sall – imeline asi, millega mistahes riietusele elu sisse puhuda. Me mõistame täiesti, et rasked vammused tekitavad juba mässulisi vastureaktsioone. Kuid ka sall annab muuseas korralikult sooja!

Vali sall vastavalt karakterile – pehme pärlhall mõtlikumale ja uljas erkpunane temperamentsemale kaunitarile. Tallinn Kevadmood Tallinna vanalinnas. Foto Taavi Sepp, Postimees.
Vali sall vastavalt karakterile – pehme pärlhall mõtlikumale ja uljas erkpunane temperamentsemale kaunitarile. Tallinn Kevadmood Tallinna vanalinnas. Foto Taavi Sepp, Postimees. Foto: Taavi Sepp

Midagi taevakarva – kui ajad on rahutud, siis helesinised ja heledad laguuni karva toonid on kõige tõhusam ja töötavam värviteraapia. Kõik, mida kevadiseks tujuparanduseks tarvis, on üks ilus helesinine mantel!

Helge tujuparandusmantel sikutab peagi suunurgad üles, Tallinn Kevadmood Tallinna vanalinnas. Foto Taavi Sepp, Postimees.
Helge tujuparandusmantel sikutab peagi suunurgad üles, Tallinn Kevadmood Tallinna vanalinnas. Foto Taavi Sepp, Postimees. Foto: Taavi Sepp

Roosa teeb rõõmu – kui meeli rahustavast helesinisest väheks jääb, võta appi võimsamad relvad. Trenditaeva lemmiktoon sel kevadel on roosa. Värskuse, rõõmu, rahu ja turvatunde tooja. Roosa kevadmantel tuleks sel aastal lausa retseptiga välja kirjutada. Tabasime täisuliku eeskuju – helge mantel, toon-toonis moekad avarad püksid. Jalga valged tennised, mis lisab nooruslikkust. Ja eriline stiilimeistriteos – lattekohvi karva sall, mis teeb komplimendi murtud roosale. Kohe hea vaadata!

Mõnest möödujast on kohe näha, et riietumiskunstis on tal must vöö – tervik paigas viimase detailini, Tallinn Kevadmood Tallinna vanalinnas. Foto Taavi Sepp, Postimees.
Mõnest möödujast on kohe näha, et riietumiskunstis on tal must vöö – tervik paigas viimase detailini, Tallinn Kevadmood Tallinna vanalinnas. Foto Taavi Sepp, Postimees. Foto: Taavi Sepp

Paljasta julgelt – kust see kevade tunne ikka tuleb, kui ise ei tee! Päikeselaigus saab end juba siit-sealt lahti harutada ning meeleolukraadid lendavad lakke. Mõni külmakartmatum kaunitar välgutab juba paljast õlga, teine näitab siredaid sääri. Paar päeva veel ja liiklusohtlikke olukordi tekitavad miniseelikud jõuavad samuti kohale!

26.04.2022, Tallinn Kevadmood Tallinna vanalinnas. Foto Taavi Sepp, Postimees.
26.04.2022, Tallinn Kevadmood Tallinna vanalinnas. Foto Taavi Sepp, Postimees. Foto: Taavi Sepp

Vaata kogu galeriid!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles