SÕRMED VÕI MEIGIPINTSEL? ⟩ Niimoodi saad meikides parima tulemuse

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vannitoariiulid lookas meigitoodetest, ent pole aimugi, kuidas neid parim kasutada oleks? Millal sobivad pealekandmiseks sõrmed, millal meigikäsn või -pintsel? Eksperdid jagavad oma lemmiktehnikaid.

Millal kasutada sõrmi?

Jumestuskunstnik Bobbi Brown eelistab meigipõhja kanda peale sõrmedega, sest kehasoojus sulatab toote naha sisse, andes nii kõige loomulikuma tulemuse. Ka meigikunstnik Diane da Silva nõustub, et niisutav ja silmakreem ning teised nahka ettevalmistavad tooted on parimad sõrmedega peale kanda.

Loe ka, mida ütlevad su lemmikehted su iseloomu kohta!

Kui sa pesed enne meigi pealekandmist käed, võivad sõrmed olla puhtamadki tööriistad kui meigipintslid, mida usinamadki pesevad sageli põhjalikult korra nädalas.

Millal kasutada meigipintslit?

Kui aga soovid nahale rohkem katvust või silmadele rohkem detaile, haara pintslite järele. Paljud meigikunstnikud kombineerivad parima tulemuse saavutamiseks erinevaid meetodeid.

Veil Cosmeticsi kaasasutaja Sébastien Tardif ütles Huffington Postile, et ta kasutab tööriistu ja sõrmi mõlemaid. Näiteks kannab ta vedela peitekreemi pintsliga silmade ümber ja siis tupsutab selle sõrmega paika. Lõpetuseks käib ta nahapinna üle koheva pintsliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles