Niimoodi hoiab prints Harry printsess Diana mälestust elus

Naine
Copy
Printsess Diana poegadega 1992. aastal. Prints William paremal ja prints Harry vasakul.
Printsess Diana poegadega 1992. aastal. Prints William paremal ja prints Harry vasakul. Foto: PA/ Scanpix

Peaaegu 25 aastat on möödas sellest, kui printsess Diana traagiliselt suri. Tema pojad, prints William ja prints Harry, olid sel ajal vaid 15 ja 12 aastat vanad. Prints Harry avaldas hiljuti, et ta räägib oma kaheaastasele pojale Archiele vanaema Dianast ja näitab talle fotosid.

Archie ja kümnekuuse tütre Lilibeti kasvatamine koos abikaasa Meghan Markle'iga on pannud Harryt ema kohalolekut tundma rohkem kui kunagi varem. «Minu jaoks on see kahe viimase aasta jooksul olnud pidev,» selgitas ta. Tal oli selle kohta ka oma teooria. «Ta oleks justkui oma osa minu vennaga ära täitnud ja nüüd aitab mind.»

Harry vanemal vennal prints Williamil on abikaasaga Kate Middletoniga kolm last: kaheksa-aastane prints George, kuueaastane printsess Charlotte ja kolmeaastane prints Louis. Mõlemad printsid hoiavad printsess Diana mälestust laste jaoks elus. Prints Williami lapsed tegid mullu emadepäeval kaardid vanaema Dianale, kusjuures printsess Charlotte kirjutas, et «papa igatseb sind», ja Archie üks esimesi sõnu olnud «vanaema», vahendab romper.

Kui printsess Diana endiselt elaks, oleks ta praegu 60-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles