VAATA JA IMESTA ⟩ Kas sina maksaks selle mantli eest 5000 eurot?

Лиана Турпакова
Copy

Vaatame hindu ja ahmime õhku! Kui moekal daamil on viis tuhat ülearust eurot, siis esimese asjana investeerib ta selle kergesse kevadmantlisse, kas pole? Sama raha eest saaks kasutatud auto või majutada ning toita kolm korda ühe päevas üle saja sõjapõgeniku.

Pärnu maanteel, Lastemaailmast kiviviske kaugusel asuv kauplus kannab nime Maximalist. Aastaid asus sellel saidil juveelipood, kuid ilmselt nõudlus toodete järele langes ja naabruses asuva MaxMara butiigi omanik ostis ruumid ära. Ja - voila'! - meie ees on uhiuus butiik vapustavate rõivastega.

Brändidest on esindatud moetööstuses tuntud kõvad nimed Marni, Erdem, Proenza Schouler, Agnona, mõned MaxMara riided ning Roberta Eineri bränd, mille kleite kandsid Bella Hadid ja Dua Lipa.

Kas sina maksaksid kevamantli eest 4490 eurot?
Kas sina maksaksid kevamantli eest 4490 eurot? Foto: Liana Turpakova

Uue butiigi pärliks ​​on Itaalia firma Agnona suvemantlid, mida saab soetada ligi 5000 euro eest. Muidugi on see kõige peenem vill, taskute sisemus siidist, uskumatu kergus ja pehmus. Valikust on seda soodsat mantlit kahes toonis - valge ja taevasinine. Muide, kaubamärgi ametlikul veebisaidil maksab selline kahekordne kašmiirmantel sama palju. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles