Meestearst paljastas, kui kaua mehed keskmiselt voodis vastu peavad

Naine
Copy
Arst soovitas end treenida penetratsiooni või masturbeerimise alustamise ja peatamise kaudu, kui orgasm kipub liiga vara saabuma.
Arst soovitas end treenida penetratsiooni või masturbeerimise alustamise ja peatamise kaudu, kui orgasm kipub liiga vara saabuma. Foto: Shutterstock

Mehed sageli kardavad, et nende vastupidavus magamistoas pole piisav. Meestearst Andrew Steinberg jagas nõuandeid, mida teha enneaegse ejakulatsiooni korral, ja avaldas, kui kaua keskmine mees seksida jõuab enne orgasmi saamist.

«Enamik mehi, kes tulevad minu juurde enneaegse ejakulatsiooniga, suudavad vaevu sisse tungida ilma tulemata... Nii et tavaliselt jääb nende vastupidavus alla ühe-kahe minuti,» selgitas ta. Tema sõnul saab keskmine mees orgasmi pärast kaheksat minutit penetratsiooni, vahendas Daily Star.

Arst soovitas treenida oma vastupidavust penetratsiooni või masturbeerimise alustamise ja peatamise kaudu. Vahekorda aitavad pikendada ka tuimastava toimega kreemid ja spreid. Enneaegset ejakulatsiooni pole vaja häbeneda, vaid võib julgelt abi otsida ka arsti juurest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles