Tallinn Fashion Week toob helguse üledoosi ja lõppeb armastuse triumfiga

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Tallinn Fashion Week toimub juba 7.04 - 9.04 ning toob lavale kauneima osa kevadmoest. Pildil Aldo Järvsoo looming
Tallinn Fashion Week toimub juba 7.04 - 9.04 ning toob lavale kauneima osa kevadmoest. Pildil Aldo Järvsoo looming Foto: Tallinn Fashion Week

Kellel süngetest uudistest ja mustades mõtetes juba pea huugab, siis selle vastu on rohtu. Ilu päästab maailma ja kunst tõstab vaimu kõrgemale. Need kaks saavad parimal viisil kokku moelaval. Nii et madalstardist virgutavate moeelamuste jahile kevadisel Tallinna moenädalal.

Eesti moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week tuleb taas kevadesse värsket moeloomingut tooma ning leiab sel aastal aset 7. – 8. aprillil Kultuurikatlas.

Kevadine moenädal toob kahe päeva vältel vaatemänguliste moeetendustega publiku ette üle 15 moelooja ja -brändi kõige uuemad kollektsioonid. Nagu moenädalale kohane, esitlevad oma värskeimat moeloomingut nii aastaid armastatud tuntud tegijad, kui ka põnevaimad noored disainerid kodumaisel moemaastikul.

TFW kevadine moeprogramm
TFW kevadine moeprogramm Foto: Tallinn Fashion Week

Aastast 2007 toimuv Tallinn Fashion Week tutvustab kodumaise moeloome paremikku ning näitab värsket kevadmoodi seekord juba 20ndat korda, seega saab aprillis aset leidev moevaatemäng olema kindlasti tähelepanuväärne. Moemaratoni avavad noored talendid Karl Joonas Alamaa, Lisette Sivard ja Andreas Kübar. Väärika punkti sellele paneb Aldo Järvsoo pruudikollektsioon.

Aldo Järvsoo pruut, 8.04 kell: 21.00 tuleb lavale koos Embassy of Fashioni talentide Riina Põldroosi ja Ketlin Bachmanni loominguga.
Aldo Järvsoo pruut, 8.04 kell: 21.00 tuleb lavale koos Embassy of Fashioni talentide Riina Põldroosi ja Ketlin Bachmanni loominguga. Foto: Tallinn Fashion Week

Aldo Järvsoo luksuslikud mitmekihilised tikitud pitskangastest minikleidid ja topid on mõeldud nii ägedateks pulmadeks, kuid miks mitte ka lihtsalt ilusateks suvisteks hetkedeks. «Aina keerulisemas maailmas on iga lähedasega veedetud hetk tähistamist väärt!» on Aldo Järvsoo kindel. Minikleitide juurde on valminud kuninglikud siid-organzast keebid ja plisseeritud tüllist pidulikud mantlid.

Mammu Couture, 7.04 kell: 21 Kultuurikatlas
Mammu Couture, 7.04 kell: 21 Kultuurikatlas Foto: Tallinn Fashion Week

Väga oodatud on ka Mammu Couture etendus, mis lõpetab TFW esimese päeva. Disainer toob lavale unistuste maailma, haldjad, armastus ning jumalannad. 

«Lava katavad meie endi loodud mustritega pastelsed, suurejoonelised, detailidest pakatavad kleidid. Oskuslikult käsitööna valminud rõivastele on artisanid Indias tikkinud koguni sadu tunde,» avab disainer Maria Tammeorg kollektsiooni sündimise tagamaid.

Veel enam moehõrgutisi ootab kõiki huvilisi juba Tallinn Fashion Weeki saalis, sest teavad kõik, kes seal kunagi käinud - vahetuid moeelamusi ei anna edasi ei pildid, videod ega hilisem kajastus. Ehedaima elamuse saab see, kes ise kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles