Sandra Bullock paljastas filmi, milles ta soovib, et poleks mänginud

Naine
Copy
Sandra Bullock 31. märtsil filmi «Kadunud linn» esilinastusel.
Sandra Bullock 31. märtsil filmi «Kadunud linn» esilinastusel. Foto: AP/ Scanpix

Näitleja Sandra Bullock on mänginud paljudes menufilmides, kuid on üks projekt, mis oleks võinud tegemata jääda, leiab ta tagantjärele.

57-aastane Bullock esines koos Daniel Radcliffe'iga, kellega koos nad mängivad filmis «Kadunud linn», saates «TooFab». Neilt küsiti, millise projekti üle nad oma minevikus piinlikkust tunnevad.

Bullock nimetas vastuseks filmi «Speed» teise osa, mis tuli välja 1997. aastal. Tema sõnul oli see igav film. «Olen filmist «Speed 2» varemgi väga häälekalt rääkinud. Sellel pole mingit mõtet. Aeglane paat. Läheb aeglaselt saare poole.» Ta lisas isegi, et soovis, et poleks selles kaasa löönud.

Film on mõndade inimeste silmis, keda Bullock nimetas vaikseteks, siiski kultusfilm. «Väga vaiksed,» ütles ta. «Peaaegu viis inimest. Tema ja veel neli 12-aastast, kes vaatasid aeglast paati, mis sõidab pisikese saare poole.»

«Speed 2: Cruise Control» jälgib Bullocki tegelaskuju Annie't, kes püüab päästa inimesi kruiisilaevalt, mis kaaperdatakse. «Speedi» esimeses osas kaasa löönud Keanu Reeves jätkufilmis ei mängi.

Tahad rohkem inspiratsiooni ja head elamust? Tule Apollo Naistekale!

Juba 7. aprillil kell 18.30! Ootame teid Apollo kinno Mustamäel, Pärnus, Lõunakeskuses, Jõhvis, Astris ja Saaremaal, kus tuleb vaatamisele romantiline komöödia «Kadunud linn».

Apollo Naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Loosi läheb tohutu hulk tõeliselt häid auhindu, kohapeal on isuäratavad üllatused ja lahe peomeeleolu. Haara kaasa parimad sõbrannad, elamusterikas õhtu on garanteeritud.

Apollo Naistekas «Kadunud linn» 7. aprillil kell 18:30.
Apollo Naistekas «Kadunud linn» 7. aprillil kell 18:30. Foto: Apollo Kino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles