VAATA JA IMESTA ⟩ Moodne pükskostüüm olgu sabaga, nabaga ja sügava dekolteega

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Sandra Bullock filmist «Kadunud linn» («The Lost City»)
Sandra Bullock filmist «Kadunud linn» («The Lost City») Foto: SCANPIX

Maailma moetrende ei määra juba ammu enam disainerite etendused. Hoopis kõvem sõna on kaasa rääkida staaridel. Näitlejad, sotsiaalmeediatähed ja muusikud otsustavad, mida kanda, mida mitte. Ja mis eriti äge – stiiliikoonid on nüüd küpsemas eas kui kunagi varem. Vaata vaid, mida kannab kohe kinodesse jõudva seikluskomöödia «Kadunud linn» staar Sandra Bullock.

Juba otsus punasele vaibale pükstega tulla väärib aplausi. Aga vaadake vaid seda pükskostüümi! Moekad nappiva ja pahkluid paljastava pikkusega püksid, kaaslaseks pikk jakk. Ja siis õhtukleidile kohane slepp! Uhke saba moodustub näitlejanna haprale taljele seatud eksootilises gammas draperiist. Sandra Bullocki riietus teeb silmad ette kõigile paljastavatele kleitidele, millest publikul on ammuilma üledoos käes. Võit nii stiilipunktidega kui originaalsuse skaalal.

Tee järele: võta kapist esimene igavavõitu pükskostüüm ja täienda seda draperiiga – pilt saab hoobilt palju põnevam! Lehviva saba võib siduda taljele või kinnitada keebi või tiibadena õlgadele. Efekti võib veelgi võimendada voogav läbipaistev kangas.

Filmi «Kadunud linn» («The Lost City») tähed. Vasakult Daniel Radcliffe, Sandra Bullock, Channing Tatum.
Filmi «Kadunud linn» («The Lost City») tähed. Vasakult Daniel Radcliffe, Sandra Bullock, Channing Tatum. Foto: SCANPIX

Kuid tundub nii, et Sandra Bullock on otsustanud teha põnevast pükskostüümist oma tunnusrõiva. Kaval valik, kui sul on võrdlemisi pikad käed-jalad ning sire figuur. Kas keegi on kunagi öelnud, et püksid peavad piirduma ühe kangaga? Et kostüümi jakk peab olema sama värvi? Tegelikult loob eri värvi kangapaneelidega mängimine ülivõimsa salendava efekti ning jääb ka niisama suurepäraselt silma. Eriti kaval on muidugi pükskostüüme kanda kõrge kontsaga kingadega. Lisaks põnevatele pükstele pane tähele ka paljast naba – selle kevade moediivad sätivad kõik pintsaku alla nabapluusi. Selline see trend paraku on, ehk hüvasti pastaroad ja pitsad. Küllap sügisel kohtume taas.

Tee järele: igavaid pükse saab ise teist tooni paneelide või lampassidega täiendada. Kes ise tegemises osavam, saab lihtsalt enda kehale sobiva püksilõike paneelideks jagada ning jälle kokku panna – võib kindel olla, et kannad pükse, mida on maailmas vaid üks ja ainus paar! Vinge tunne ju, mis? Kõige lihtsam viis põnevust lisada on vahetada pükskostüümi alla käiv pluus nabapluusi või lausa rinnahoidja vastu.

Sandra Bullock filmist «Kadunud linn» («The Lost City»)
Sandra Bullock filmist «Kadunud linn» («The Lost City») Foto: SCANPIX

Pükskostüümidele pakub moelavadel juba hea mitu aastat konkurentsi jumpsuit ehk pükstükk. Seda stiilset moeasja võib vaadelda ka justkui kokkukasvanud pükskostüümina. Eriti mugav – kandja pääseb kogu kombineerimise tööst, tõmbad selga ja minek. Eriti vinged on efektsest materjalist versioonid. Ühe sellisega särab Sandra Bullock filmis «Kadunud linn». Iseäranis vinge kontrasti loob selline glamuurne litrilasu muidugi metsiku loodusega.

Tee järele: kui jumpsuit seni veel isiklikust kapist puudub, on tagumine aeg see hankida! Arvesta, et tegu pole rõivatükiga, mis on mõeldud vaid saledatele. Iga kehakuju jaoks on omad lõiked, kui neid nutikalt valida, siis sihvakamaks muudab see igaühe. Hea mõte on ka ära tüüdanud rõivale väikest «litriravi» teha – litrid on vabalt müügil ja nende lisamisega saab igaüks hakkama. Ainult aega võtab see protsess omajagu.

Channing Tatum ja Sandra Bullock filmis «Kadunud linn» (The Lost City)
Channing Tatum ja Sandra Bullock filmis «Kadunud linn» (The Lost City) Foto: SCANPIX

Ja siin on taas kord üks moesoosik Sandra selga sattunud – oversized-pükskostüüm. Avarad ja lausa maas lohisevad püksisääred ning otsekui kallima kapist pihta pandud kandiline pintsak. Ja kõik see ülierksas leekivpunases värvitoonis. Kuid näitlejanna ei jäta midagi juhuse hooleks! Efektse ilmumise kindlustab ta taas ülinapi alumise kihiga, mis eksponeerib nii taljet kui dekolteed. Ning kontrastset tooni vööpaelad on pika sabana rippu jäetud. Nooruslik ja äge komplekt!

Tee järele: siin on parim spikker, kuidas lohvakat pükskostüümi seksikalt kanda – midagi võiks tervikus siiski ka napp ja paljastav olla. Sel juhul on pluusi rollis tõenäoliselt hoopis paljastav trikoo – eriti mugav, püsib eeskujulikult paigal. Teine väärt vigur on kontrastsete ja hoogsalt lehvivate vööpaeltega hullamine – see kaotab kõik fantaasia piirid! Pea iga igavavõitu pükskostüüm saab elu sisse.

Sandra Bullock ja Daniel Radcliffe filmist «Kadunud linn» («The Lost City»)
Sandra Bullock ja Daniel Radcliffe filmist «Kadunud linn» («The Lost City») Foto: SCANPIX

Džungliseikluste käigus sai pikkade säärtega jumpsuit'ist sootuks lühike variant. Ehk film «Kadunud linn» pakub põnevuse kõrval ka moelist vaatemängu. Kuid sellegi idee saab suurepäraselt maha viksida. Eriti kaval on muidugi rõivaid lühisäärelisteks ja -varrukalisteks ringi vormida laste puhul, kes kevaditi siuh ja viuh oma rõivastest lihtsalt välja kasvavad. Just käed-jalad, kehaosa on sageli veel täitsa paras. Kuid trikk töötab ka täiskasvanute puhul, kui vastu suve avastada, et pikast versioonist oled lihtsalt ära tüdinenud. Ei saa salata, et see näeb ikka päris äge välja, kas pole?

Tee järele: võta vabalt valitud jumpsuit või pükskostüüm ja disaini see ringi lühikeseks versiooniks. Pükste ja käiste pikkust paika pannes ole tähelepanelik – õigetel proportsioonidel on väga suur roll! Arvesta, et lühemaks saab alati teha, pikemaks muuta on palju keerukam. Lühikeste käiste ja säärtega pükskostüüm on muuseas saabuva kevadsuve hitt!

Sandra Bullock filmis «Kadunud linn» («The Lost City»)
Sandra Bullock filmis «Kadunud linn» («The Lost City») Foto: SCANPIX

Tahad rohkem inspiratsiooni ja head elamust? Tule Apollo Naistekale!

Juba 7. aprillil kell 18.30! Piletid ja ürituse info leiad siit. Ootame teid Apollo Kino Mustamäel, Pärnus, Lõunakeskuses, Jõhvis, Astris ja Saaremaal, kus tuleb vaatamisele romantiline komöödia «Kadunud linn».

Apollo Naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Loosi läheb tohutu hulk tõeliselt häid auhindu, kohapeal on isuäratavad üllatused ja lahe peomeeleolu. Haara kaasa parimad sõbrannad, elamusterikas õhtu on garanteeritud.

Apollo Naistekas filmiga «Kadunud linn» juba 7.04 kell 18.30.
Apollo Naistekas filmiga «Kadunud linn» juba 7.04 kell 18.30. Foto: Apollo Kino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles