«PILVEDE ALL» Esimene osa algab eksootiliselt vürtsika stseeniga ja kohe saab piiluda tegelaste rahakotti

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Liis Haab ja Inga Lunge
Liis Haab ja Inga Lunge Foto: Rasmus Valdmann

Palavalt armastatud seriaal «Pilvede all» uue hooaja avaosa linastub Apollo TV-s juba homme, 5. aprillil kell 10.00

Esimeses avaosas on suureks rõõmuks üllatuseks tagasi Pireti rolli mängiv Inga Lunge. Seriaali pressiüritusel 29. märtsil rõõmustas Lunge vaatajaid teatega, et kuigi ta vahepeal veidi väsis iganädalases seriaalis osalemisest, jõudis ta seda eemal olles igatsema hakata ja on nüüd armastusega oma pikaajalises rollis tagasi. 

Avastseen on humoorikalt pikantne, kuid mitte midagi sellist, mis vajaks lastele vanemlikku selgitust. Produtsent Toomas Kirss kinnitab omalt poolt ning avaldab ekraanimagneti saladuse: «Stsenaarium peab olema hea ja vaatajaid puudutama. Tänapäeval on vähe asju, mida saab vaadata koos perega. See pole piinlik, pole vaja lastele seletada mis nad just nägid ja me ei ropenda.» 

 Liis Haab on alates esimesest osast sarjas kaasa löönud. Naine on rõõmus, et saab jälle oma õega nii päris- kui seriaalielust Inga Lungega jälle koos töötada. Ta toob uuest hooajast välja ilusaid enesearenguid, raha üle kemplemisi ja intrigeerivaid arenguid. Liis kiidab ka meeskonna omavahelist head klappi ja mõnusat läbisaamist. 

Menusari «Pilvede all» jõuab eksklusiivselt Apollo TV platvormile.

Millal näeb: alates 5 aprill, kell 10.00 hommikul

Kes saab vaadata? Kõik Apollo TV Premium või meelelahutuspaketi kliendid

Kuidas saab vaadata? Arvutist, mobiilist, tahvelarvutist, televiisorist või Apollo TV digiboksist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles