VEDAMINE Noorpaari kaotsi läinud kihlasõrmus leiti veidral moel üles

Naine
Copy
Kaunis abieluettepanek rannal läks pisut vett vedama. Pilt on illustratiivne.
Kaunis abieluettepanek rannal läks pisut vett vedama. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Üks metallidetektoriga võõras tuli appi Briti paarile, kes kaotas oma sõrmuse vaid hetk pärast kihlumist rannas.

26-aastane Joe McGrath tegi oma sõbrannale Beckyle abieluettepaneku Inglismaal, Lincolnshire'is Cleethorpes'is, kus ta üles kasvas. Kui nad valmistusid veidi hiljem rannast lahkuma, avastasid nad, et sõrmus oli kuhugi liiva sisse kukkunud.

«Alguses mõtlesin, et me leiame selle kohe üles ja pärast naerame kõige üle, aga viis minutit hiljem hakkasin juba hirmu tundma,» rääkis mees. McGrath ostis kiiresti Facebooki Marketplace'ist metallidetektori, kuid sest polnud tolku. «See lihtsalt ei töötanud üldse. Ma ei tea, mida see leidis, aga metall see kindlasti polnud,» ütles ta.

McGrath pöördus abi saamiseks kohaliku metalliotsijate grupi poole Facebookis ja tema palvele reaeeriti kiiresti. Toimiva metallidetektori abil leiti sõrmus mõne minutiga üles, vahendab UPI.

«Ma olin abieluettepanekut juba ammu planeerinud ja olin kõik läbi mõelnud. Noh, kõik peale selle, et sõrmus võib kaduma minna,» ütles McGrath. «Ma tahan lihtsalt öelda, et Marc on legend ja oli tol päeval meie kaitseingel. Me ei unusta teda kunagi,» kiitis ta võõrast, kes neile metallidetektoriga appi tuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles