Sekspert avaldab meeste põhilised vead, mis mõjutavad nende sooritust voodis

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Austraalia sekspert David Smiedt, kes jagab paaridele näpunäiteid oma seksuaalelu vürtsitamiseks, paljastab neli peamist viga, mida mehed magamistoas teevad.

Sekspert avaldab meeste suurimad vead magamistoas ning jagab juhiseid, kuidas olukorda parandada.

1. Fookus ei ole piisavalt lai

Davidi sõnul võivad mehed enda seksuaalset sooritust tahtmatult pärssida, jättes kogu eelmängu magamistuppa.

Fabulousiga vesteldes ütles ta: «Pange pall veerema päeva jooksul komplimente tehes ning vihjake kallimale, et te ei jõua hiljem nendega kahekesi olemist ära oodata. Nimetagem seda vaimseks eelmänguks.»

2. Hinnatakse pearooga rohkem kui eelrooga

Davidi sõnul keskendutakse mõnikord liiga palju seksile endale ning see ei tule kasuks kummalegi poolele. Kuna naistel kulub erutumiseks rohkem aega kui meestel, siis ei tohi eelmänguga kiirustada.

«Mida pikem on eelmäng, seda kiiremini saab ta orgasmi, kui kätte on jõudnud vaginaalne vahekord. Ja mida kiiremini ta orgasmi saavutab, seda vähem peate te kulutama aega ebaseksikate mõtete mõtlemisele, mis aitavad vältida peo enneaegset lõpetamist,» õpetab ta.

3. Võetakse liiga sageli juhtroll

Davidi sõnul üritavad mehed liiga sageli juhtrolli enda kätte haarata, mis ei pruugi tingimata partnerile meeldida.

«Keegi ei tea selle «ookeani» eelistatud liikumist paremini kui tema, nii et leidke asendid, kus tema saab kontrollida tempot, liigutusi ja kokkupuutekohti,» soovitab ta ning lisab: «Pöörake tähelepanu tema puusade ja vaagnapiirkonna liigutustele. Mõelge sellele kui GPS-ile tema naudingutsoonide jaoks. Kui taas rooli istute, siis proovige neid liigutusi jäljendada.»

4. Ei pöörata tähelepanu järelmängule

See, mis juhtub pärast seksi, on Davidi sõnul sama oluline, kui see, mis juhtub enne. Pärast seksi ei tohiks mehed seksperdi õpetuse kohaselt end lihtsalt ümber pöörata ja magama jääda.

Davidi sõnul võlgnevad mehed naistele pärast seksi suudlusi ja kallistusi. Ta ütles: «Kui sina tunned end seksi ajal jumalana, peab naine tundma end selle järel jumaldatuna ja väärtustatuna. Tulemuseks on see, et ta soovib üha rohkem seksi ja on valmis ka rohkem uusi asju proovima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles